Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απαντά μετά τις δηλώσεις του Νταλάρα για την ερμηνεία του Σάκη Ρουβα στο Άξιον Εστί

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα Θεοδωράκη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό», ρωτήθηκε για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά.

«Δεν ήμουν παρούσα όταν ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε το “Άξιον Εστί”, αλλά όσοι καταπιάνονται με ειλικρίνεια σεβασμό και αγάπη για το έργο του πατέρα μου, είναι άξιοι. Ο Ρουβάς δεν είναι κανένας φάλτσος. Το γεγονός ότι δέχτηκε να τραγουδήσει ένα σοβαρό τραγούδι είναι υπέρ του. Οι πάντες πρέπει να τραγουδάνε Μίκη Θεοδωράκη, η μουσική του πατέρα μου κάνει καλό στην υγεία, αυτό είναι το σλόγκαν μου», είπε αρχικά η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

«Το καλοκαίρι έχουμε σκεφτεί να κάνουμε μια συναυλία και θα τραγουδήσουν και κάποιοι γνωστοί. Ο κύριος Νταλάρας δεν νομίζω να έρθει. Είναι φίλος μου, έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές, έρχεται πάντα αφιλοκερδώς, έχει υποστηρίξει πολλές φορές την ορχήστρα. Έχει μεγαλώσει, έχει πολλές υποχρεώσεις είναι ακούραστος και σπουδαίος», πρόσθεσε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.