Ξέσπασε η Πωλίνα Γκιωνάκη κατά του Ανδρέα Μικρούτσικου: «Αυτό που κάνετε δεν σας τιμά καθόλου»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν η Πωλίνα Γκιωνάκη, η οποία αμέσως μετά το τέλος της συνέντευξής της είχε έναν έντονο διάλογο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, λίγα λεπτά πριν αποχωρήσει, ζήτησε τον λόγο για να απευθυνθεί προσωπικά στον παρουσιαστή και να τον επιπλήξει με αφορμή κάποια επικριτικά σχόλια που έκανε πρόσφατα ο ίδιος για τον πατέρα της.

«Θα ήθελα να αποκαταστήσουμε κάτι πριν τελειώσουμε και πριν φύγω. Έχω πίκρα από εσάς, κύριε Μικρούτσικε, γιατί στην εκπομπή όπου φιλοξενήθηκε η γνώμη μου, αναφερθήκατε στον πατέρα μου», είπε αρχικά η Πωλίνα Γκιωνάκη

Κατόπιν πρόσθεσε: «Μην κοροϊδευόμαστε, τον πατέρα μου εννοούσατε», με τον παρουσιαστή να ξεκαθαρίζει τη θέση του.

«Αν είναι να μην κοροϊδευόμαστε, τότε μην τα παίρνεις πίσω κι εσύ αυτά που είχες πει, γιατί είχες πει πολύ υποτιμητικά πράγματα για τα νυφικά και τα λοιπά. Και έρχεσαι τώρα εδώ και όπως λέει «μαλλιαρά» η τηλεόραση: τη γύρισες τη μπιφτέκα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προκαλώντας το ξέσπασμα της Πωλίνας Γκιωνάκη.

«Ποια μπιφτέκα γύρισα; Δεν μου αρέσει ο τρόπος που μου μιλάτε και οφείλω να σας το πω. Δεν σας κάνω παρατήρηση, κύριε Μικρούτσικε! Ξέρετε κάτι; Αυτό που κάνετε τώρα δεν σας τιμάει! Προτιμώ να παραδεχθείτε ότι το είπατε. Τη μνήμη του πατέρα μου δεν επιτρέπω να τη σπιλώνει κανένας!», συμπλήρωσε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

«Είναι η δεύτερη φορά που βγάζετε εμπάθεια για τον πατέρα μου και αυτό λέγεται βία! Δεν περίμενα να μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος Μικρούτσικος! Το ξέρω, γιατί θέλει μεγάλη ψυχή για να πει κάποιος συγγνώμη!», κατέληξε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.