Γιώργος Καπουτζίδης σε Γιώργο Λιάγκα: “Θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις…”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Γιώργος Καπουτζίδης σε Γιώργο Λιάγκα: “Εμένα αν μου έκανες αυτό που κάνεις στον Κασσελάκη θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις”.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, κατά τη διάρκεια της κουβέντας του με τον Γιώργο Λιάγκα, αναφέρθηκε και στο θέμα του γάμου και της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια. Ο δημοφιλής δημιουργός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως έχει κάνει σχετική συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Δεν το έχω πει εδώ και δύο χρόνια γιατί δεν θέλω να ανακοινώνω κάτι το οποίο έχει να κάνει και με έναν άλλον άνθρωπο, αλλά όντως είχαμε μία συζήτηση για αυτό το θέμα σε κάποια φάση. Έγινε μια πολύ ωραία συζήτηση με δική του πρωτοβουλία», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο Γιώργος Καπουτζίδης του είπε γελώντας: «Μόνο μία φορά έχω συναντηθεί με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ήμουν καλεσμένος στη Ναταλία Γερμανού και ήταν και αυτός. Δεν έχουμε ανταλλάξει απόψεις. Μου φαίνεται ότι είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος και έχει τρομερή υπομονή. Γιατί εμένα αν μου έκανες αυτό που του κάνεις θα σε είχα ταράξει στις μηνύσεις.

Και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν ασχολείσαι με αυτούς; Ο κος Βελόπουλος ανακάλυψε ένα σκεύασμα το οποίο όταν το αλείφεις σταματάει ο κορονοϊός. Δεν έχει αυτό ενδιαφέρον»;

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.