Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0: Ανάσανε με τριάρα και ξεκόλλησε από την τελευταία θέση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Παναιτωλικός πήρε μεγάλη ανάσα. Οι Αγρινιώτες στο καλύτερό τους ίσως παιχνίδι τη φετινή σεζόν επικράτησαν 3-0 της Κηφισιάς για την 13η αγωνιστική της Stoiximan Super League και επέστρεψαν στις νίκες μετά τις 21 Οκτωβρίου.

Ο Πέδρο άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 45+1′, ενώ οι Φρεντερίκο και Μπρούνο Ντουάρτε στο 61′ και στο 78′ αντίστοιχα σφράγισαν το πολύτιμο τρίποντο για τους γηπεδούχους.

Κάπως έτσι, ο Παναιτωλικός ξεκόλλησε από την τελευταία θέση και έφτασε τους εννέα πόντους, με την Κηφισιά να παραμένει στους οκτώ και να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την τρίτη συνεχόμενή της ήττα.

Το ματς
Ο Παναιτωλικός μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και είχε την πρώτη του καλή στιγμή στο 9ο λεπτό, με σουτ του Πέρες, που απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος. Ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς χρειάστηκε αρκετές φορές, όπως στο 17′ μετά από προσπάθεια του Χατζηθεοδωρίδη μέσα από την περιοχή.

Η Κηφισιά απείλησε με ένα αδύναμο σουτ του Πρίτσα μέσα από την περιοχή στο 23′. Οι γηπεδούχοι είχαν τεράστια ευκαιρία για να προηγηθούν στο 23′. Ο Πέδρο από πολύ κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Αναγνωστόπουλο, ενώ στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς έδιωξε νέο σουτ από τον Χατζηθεοδωρίδη.

Ο Παναιτωλικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο 45+1′. Ο Χουάνπι με ωραίο τρόπο, πάτησε στην περιοχή και ανατράπηκε από τον Λαντρ, με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι. Ο Πέδρο ανέλαβε την εκτέλεση, έστειλε τον Αναγνωστόπουλο στην άλλη πλευρά και έκανε το 1-0 για τους Αγρινιώτες.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ήταν πιο χαμηλός. Η Κηφισιά δεν κατάφερε να αντιδράσει ουσιαστικά, παρά τη διάθεση που έδειξε, με τον Παναιτωλικό στο 61ο λεπτό να διπλασιάζει τα τέρματά του. Ο Τορεχόν έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, ο Φρεντ Ντουάρτε έκανε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και κέρδισε τον Αναγνωστόπουλο για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν σημαντικές ευκαιρίες, με τους Χουάνπι και Λιάβα, ενώ στο 71ο λεπτό ο Οζέγκοβιτς με ωραία προσπάθεια δεν κατάφερε να νικήσει τον Καπίνο, σε μία ευκαιρία, ώστε η Κηφισιά να μειώσει στο σκορ.

Στο 78ο λεπτό οι Αγρινιώτες κλείδωσαν το τρίποντο. Μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Μπρούνο Ντουάρτε πήρε την κεφαλιά, απέκρουσε ο Αναγνωστόπουλος, ωστόσο πήρε το ριμπάουντ και πέτυχε και τρίτο γκολ. Μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, με μεγαλύτερη το τετ α τετ του Αντερέγκεν, ωστόσο το 3-0 παρέμεινε έως και το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Οικονόμου, Μπ. Ντουάρτε, Μλάντεν (86′ Στάγιτς), Λιάβας (86′ Μαυρίας), Χουάνπι (83′ Ξενιτίδης), Πέρεζ (58′ Μπαλντασάρα), Χατζηθεοδωρίδης, Τορεχόν, Σίλβα (82′ Ντίας), Φρ. Ντουάρτε
ΚΗΦΙΣΙΑ: Αναγνωστόπουλος, Μασούρας, Λαντρ, Πέιος (35′ Αντούνες), Γκόμπελιτς (69′ Παρράς), Βαφέας, Ιπαλίμπο, Σάντος (56′ Οζέγκοβιτς), Πρίτσας (46′ Ίλιεφ), Τετέι, Μπιφουμά (69′ Αντερέγκεν)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.