Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0: Ο Γκόρντον την εκτόξευσε σε τροχιά Champions League

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Νιούκαστλ ισοπέδωσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά δεν κατάφερε να βρει πολλά γκολ και αγχώθηκε μέχρι τέλους. Το 1-0 της 14ης αγωνιστικής στην Premier League έδωσε ώθηση στις “καρακάξες” που πλησίασαν την τετράδα του Champions League, αφήνοντας πίσω έναν αντίπαλο με ίδιο στόχο.

Οι παίκτες του Έντι Χάου άφησαν πίσω τους τη μεσοβδόμαδη απώλεια κόντρα στην Παρί και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι, δημιουργούσαν συνεχώς φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει από το 1ο μέρος αν ήταν πιο εύστοχοι. Με στόπερ τον Λουκ Σο δίπλα στον Χάρι Μαγκουάιρ, η Γιουνάιτεντ δεν μπορούσε να ανακόψει τις επιθετικές ενέργειες της Νιούκαστλ, η οποία πλήρωσε τις δύο τελικές στην εστία σε συνολικά 14 στο 1ο μέρος.

Στο 2ο μέρος η λύτρωση έφερε το όνομα του Άντονι Γκόρντον που στο 55ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και προκάλεσε έκσταση στο “Σεντ Τζέιμς Παρκ”. Η απάντηση του Έρικ τεν Χαχ ήταν η είσοδος των Άντονι και Ράσμους Χόιλουντ, όμως κανείς τους δεν κατάφερε να βοηθήσει περισσότερο από τους Αντονί Μαρσιάλ και Μάρκους Ράσφορντ.

Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι μεταφέρθηκε στην περιοχή του Νικ Πόουπ (μέχρι αυτός να τραυματιστεί σοβαρά και να γίνει αλλαγή), όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν τελική στον στόχο, πλην μιας περίπτωσης όπου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ του Μαγκουάιρ που είχε μείνει στην επίθεση.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.