Ξεκινά η «διαβολοβδομάδα»: Κόντρα στη Ρεάλ ο Ολυμπιακός – Στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η τρίτη διαβολοβδομάδα της Euroleague ξεκινά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό να έχουν μπροστά τους δύσκολες «αποστολές» κόντρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές αντίστοιχα.

Αρχικά στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Euroleague ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Πόλη (19:30) από την Αναντολού Εφές, με τον Εργκίν Αταμάν να έρχεται αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την πρώην ομάδα του.

Η τουρκική ομάδα η οποία προέρχεται από την στην Σερβία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα, δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με το «τριφύλλι» τους Ροντρίγκ Μπομπουά, Άντρια Ζίζιτς, Γουίλ Κλάιμπερν, Ντέρεκ Γουίλις, Τίμπορ Πλάις και Ελάιτζα Μπράιαντ.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Παρτιζάν στο Βελιγράδι. Χωρίς τις γνωστές απουσίες (Χουάντσο, Παπαπέτρου) οι πράσινοι.

Ματσάρα στο ΣΕΦ

Αργότερα (21:15) την «σκυτάλη» παίρνει ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται την πρωτοπόρο της βαθμολογίας και πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Σε ένα… καυτό ΣΕΦ στο οποίο για ακόμη μια φορά δεν θα πέφτει καρφίτσα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα επιδιώξει να υποχρεώσει την «Βασίλισσα» στην δεύτερη διαδοχική της ήττα στη διοργάνωση, επιστρέφοντας έτσι στις νίκες έπειτα από την ήττα στο Πριγκιπάτο κόντρα στην Μονακό.

Χωρίς τον Φίλιπ Πετρούσεφ ο οποίος ακόμη δεν έχει προλάβει να προπονηθεί με όλη την ομάδα, αλλά και τον Γκος ο Ολυμπιακός. Από την άλλοι οι Μαδριλένοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα χωρίς τον Σέρχι Ροντρίγκεθ ο οποίος ταλαιπωρείται από ενχολήσεις.

https://www.in.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.