Πάτρα: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για την επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επί ποδός βρίσκονται σήμερα, Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου, οι αστυνομικές αρχές λόγω των πορείων και των προγραμματισμένων συγκεντρώσεων για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Ήδη οι συσκέψεις στο Αστυνομικό Μέγαρο της Ερμού, είναι συνεχείς.

Τα αστυνομικά μέτρα θα είναι αυξημένα στην Πάτρα, με ενίσχυση δυνάμεων και από όμορους νομούς, προκειμένου να αποφευχθούν έκτροπα και καταστάσεις αντίστοιχες με αυτές που εκτυλίχθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, στις 17 Νοεμβρίου για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Η πορεία που προβληματίζει περισσότερο τα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης είναι η προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα, από το χώρο του πρώην Παραρτήματος του Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς σε αυτή θα συμμετέχουν άτομα του αναρχικού – αντιεξουσιαστικού χώρου.

Την ίδια στιγμή μία ακόμη πορεία θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης με αφετηρία και αυτή το πρώην παράρτημα του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, από μέλη φοιτητικών συλλόγων και της Εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.