Η επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία των παιδιών»: Eκδήλωση από το «Φωτεινό Αστέρι» – ΦΩΤΟ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκδήλωση με θέμα « Η Επίδραση της μουσικής στην ψυχολογία των παιδιών» διοργάνωσε  το  «Φωτεινό Αστέρι», την Δευτέρα 27/11/2023, στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο Πατρών.

Όσοι βρέθηκαν στην αίθουσα του  Παμμικρασιατικού  Συλλόγου  Πατρών απόλαυσαν μία βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες, με έντονο συναίσθημα και συγκίνηση, καθώς παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες μύησαν τους παρευρισκόμενους στην μουσική και το τραγούδι.

Ο Κωνσταντίνος ένα ιδιαίτερο  άκρως ταλαντούχο πλάσμα στο πιάνο και το τραγούδι μάγεψε κυριολεκτικά τους παρευρισκόμενους, το ίδιο η Ηλιάνα, η Σοφία, η Μαρίνα, ο Νικόλας, η Σταυρούλα, η Νικολέτα και ο Νικόλας που καταχειροκροτήθηκαν από όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση.

jpg_7690_resize.jpg

Οι εθελοντές από το  «Φωτεινό Αστέρι» θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους τίμησε με την παρουσία τους, τονίζοντας: “Η δύναμή μας είστε όλοι εσείς που στηρίζετε τις δράσεις μας και προσφέρετε από το πλεόνασμα της ψυχή σας, εκεί όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη”.

Επίσης τους συντελεστές της βραδιάς αυτής  κ. Φορλίδα Νίκο καθηγητή κρουστών, κα. Βικάτου Τζένη καθηγήτρια μουσικής , κα. Παγανέλη Μαρία Λογοθεραπεύτρια από το Κέντρο ειδικών θεραπειών «Έχεις το λόγο μου» και τον Παμμικρασιατικό σύλλογο Πάτρας για την όλη υποστήριξη της εκδήλωσης αυτής. Τον Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικής Πολιτικής & Δημοσιονομικού Ελέγχου Δυτικής Ελλάδας Ανδρέα Φίλια και τους σπουδαστές του  ΙΕΚ ΣΒΙΕ για την παρουσία τους.

3.jpg

jpg_7809_resize.jpg

1.jpg

2.jpg

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.