Τραγωδία στα Τέμπη: Ο πατέρας της Ελπίδας κλήθηκε να παραλάβει το πτυχίο της αδικοχαμένης κόρης του

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εννέα μήνες από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων να εξακολουθούν να βιώνουν ένα δράμα.

Ένα από τα θύματα της τραγωδίας ήταν και η 28χρονη Ελπίδα Χούπα, η οποία θα αποφοιτούσε φέτος από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Η γραμματεία της Σχολής, τηλεφώνησε στον πατέρα της άτυχης κοπέλας, ώστε να παραλάβει το πτυχίο της , ωστόσο ο ίδιος σε ανάρτησή του τόνισε πως δεν μπορεί να παρευρεθεί.

«Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. Κάποιοι φρόντισαν γι’ αυτό» έγραψε ο πατέρας της 28χρονης, Χρήστος Χούπας.

Η ανάρτηση του πατέρα της Ελπίδας

«Μου τηλεφώνησαν από τη Γραμματεία της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ για να μου γνωστοποιήσουν ότι την προσεχή Δευτέρα στις 4/12/23 θα γίνει η τελετή απονομής πτυχίων και αν μπορεί να παραβρεθεί κάποιος να παραλάβει το πτυχίο της Ελπίδας.

Αυτό που κυριάρχησε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ. Κάποιοι φρόντισαν γι’ αυτό. Δεν θα πάμε με την γυναίκα μου τελικά. Θα είναι πολύ οδυνηρό και για τους δυο μας. Θα πάνε τα αδέρφια της που λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουν διαφορετικές ανοχές.»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.