Ρέντης: Ελεύθεροι και οι 424 προσαχθέντες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ελεύθεροι αφέθηκαν σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ και οι 424  που προσήχθησαν από τα επεισόδια στου Ρέντη στην διεύθυνση Αλλοδαπών, χωρίς να γίνει καμία σύλληψη.

Οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας για τους δράστες των επεισοδίων συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης που πέταξε την ναυτική φωτοβολίδα και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού.

Δεύτερο δύσκολο 24ωρο για τον αστυνομικό των ΜΑΤ που τραυματίστηκε από χούλιγκανς

Δεύτερη δύσκολη νύχτα πέρασε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ο αστυνομικός των ΜΑΤ που δέχτηκε την ναυτική φωτοβολίδα στον αριστερό του μηρό. Με τους γιατρούς του νοσοκομείου να κάνουν ότι μπορούν για να τον κρατήσουν στη ζωή και τους δεκάδες συναδέλφους του να φτάνουν στο νοσοκομείο και για να μάθουν για την κατάσταση της υγείας του αλλά και για να δώσουν αίμα και αιμοπετάλια, κατόπιν έκκλησης των θεραπόντων ιατρών.

Αργά το βράδυ τον 31χρονο υπαρχιφύλακα των ΜΑΤ επισκέφτηκε ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του αλλά και να συμπαρασταθεί στους γονείς του που είναι στο πλάι του από την πρώτη στιγμή και δεν έχουν φύγει ούτε λεπτό. Νωρίτερα, ο Υποστράτηγος κ. Αστέριος Μαντζιώκας βρέθηκε στις εγκαταστάσεις των ΜΑΤ και συνομίλησε με τους αστυνομικούς, η ψυχολογία των οποίων δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση.

Σε επίπεδο ερευνών, τα εγκληματολογικά εργαστήρια θα προσπαθήσουν να βρουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό απ’ όσα κατασχέθηκαν, μπλούζες,
μπουφάν, κουκούλες τύπου full face, υπολείμματα αυτοσχέδιων εμπρηστικών μηχανισμών, αναδιπλούμενος σουγιάς, υπολείμματα από καμένα ρούχα, κροτίδες και φωτοβολίδες, και να τα συγκρίνουν με των προσαχθέντων ώστε να μπορούν να απαγγελθούν κατηγορίες σε συγκεκριμένα άτομα. Αυτό που όμως ενδιαφέρει τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους αθλητικούς χώρους είναι να εντοπίσουν κάποιο στοιχείο που θα «δείχνει» προς τον άνθρωπο που πυροδότησε την ναυτική φωτοβολίδα η οποία καρφώθηκε στη μηριαία αρτηρία του αστυνομικού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στελέχη της Ασφάλειας, μετά την επίθεση της περασμένης Πέμπτης, έλεγαν με σκεπτικισμό ότι «όσα έγιναν στου Ρέντη μπορεί και να ήταν προσχεδιασμένα μετά τα επεισόδια στο Βόλο».

https://www.zougla.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.