Οπαδική επίθεση στου Ρέντη: Πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες έριξαν στους αστυνομικούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Παραμένει η αγωνία για την κατάσταση της υγείας του 31χρονου αστυνομικού που χτυπήθηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα, με την κατάστασή του να είναι σταθερή αλλά κρίσιμη, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας,τη στιγμή που υποστηρίζεται αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων.

Οι έρευνες συνεχίζονται εντατικά και οι Αρχές «ξεσκονίζουν»τις κάμερες γύρω από το γήπεδο του Ρέντη, όπου σημειώθηκαν τα τραγικά γεγονότα με τον τραυματισμό του αστυνομικού. Ειδικότερα, σύμφωνα με δήλωση αστυνομικού την ΕΡΤ, αναλύεται οπτικό υλικό από δύο κάμερες ενώ διαπιστώνεται ότι οι χούλιγκαν έριξαν πάνω από 10 ναυτικές φωτοβολίδες προς τους αστυνομικούς.

Στο μεταξύ, νέο ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού που τραυματίστηκε στα επεισόδια, εξέδωσε το Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Σε αυτό γίνεται λόγος για «διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού», η οποία ωστόσο «ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση».

Το ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρει:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με σταδιακά μειούμενες δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Λόγω διαταραχών πηκτικότητας υπάρχει διάχυτη αιμορραγική διάθεση στο τραύμα του μηρού που ελέγχεται επαρκώς με τοπικά αιμοστατικά και επίδεση. Δερματικό θερμικό έγκαυαμα στον μηρό και πέριξ του τραύματος».

Έκκληση για αίμα από την ΕΛ.ΑΣ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.