Οικονόμου: «Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. για τη σύλληψη – Προσευχόμαστε για τον τραυματία αστυνομικό»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ανάρτηση στα social media έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου για τη σύλληψη του δράστη της επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη.

Ο κ. Οικονόμου συνεχάρη την Ελληνική Αστυνομία για το σχέδιό της και τον γρήγορο εντοπισμό, την ανάκριση και την απόσπαση της ομολογίας από τον καθ’ ομολογίαν δράστη.

Η ανακοίνωση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

«Συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ., που κατάφερε πολύ γρήγορα -με οργανωμένο σχέδιο και άψογη μεθοδικότητα- να εντοπίσει, να προσαγάγει, να ανακρίνει, και να αποσπάσει ομολογία από τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 31χρονου αστυνομικού στην περιοχή του Ρέντη.

Συγχαρητήρια, για μια ακόμη φορά, στην ΕΛ.ΑΣ. για την επιχείρηση μαζικής προσαγωγής το βράδυ της επίθεσης. Ο δράστης, αλλά και όλοι όσοι συμμετείχαν στις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, ήταν ανάμεσα σε εκείνους που προσήχθησαν. Από την επιχείρηση αυτή υπάρχουν πλέον πλήθος στοιχείων που θα βοηθήσουν τις Αρχές στην αντιμετώπιση των εγκληματικών οργανώσεων χούλιγκανς, αλλά και όσων τους ανέχονται και τους υποκινούν.

Προσευχόμαστε και ελπίζουμε το καλύτερο για τον τραυματία αστυνομικό, που δίνει τη μάχη της ζωής στο νοσοκομείο».

sport-fm.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.