Γκάζι: «Μας ζητούσαν τον λόγο, έβγαλαν όπλο και μας πυροβόλησαν» – Τι κατέθεσε ο ένας από τους νεαρούς που πυροβολήθηκαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τη στιγμή της επίθεσης περιέγραψε ένα από τα θύματα του περιστατικού με πυροβολισμούς που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στο Γκάζι, έξω από ένα κλαμπ.

Ειδικότερα, ο 28χρονος φίλος των δύο αδερφών υποστήριξε στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς πως οι δράστες του έβρεξαν, όταν το τζιπ των δραστών πέρασε πάνω από μία λακκούβα και εκείνος με την παρέα του δεν προκάλεσε, αλλά απλά φώναξαν «τι κάνεις;».

Σύμφωνα με το MEGA ο 28χρονος κατέθεσε: «Δεν τους γνωρίζαμε, ούτε είχαμε καμία διαφορά μαζί τους. Καθόμασταν σε ένα μαγαζί στην περιοχή του Γκάζι όταν πέρασε ένα ανθρακί τζιπ με ταχύτητα, πάτησε σε μια λακκούβα και μάς έριξε λασπόνερα.

Αντιδράσαμε φωνάζοντας “ε, τι κάνεις;”. Δεν κάναμε κάποια άλλη κίνηση που να “προκαλέσει” τον θυμό του οδηγού και του συνοδηγού του αυτοκινήτου.

Λίγα μέτρα αργότερα το τζιπ σταμάτησε, κατέβηκαν οι δύο άγνωστοι προς εμάς άντρες και μας ζητούσαν τον λόγο, υποστηρίζοντας πως τους βρίσαμε. Αντιδράσαμε ξανά και τότε ο ένας έβγαλε όπλο και μας πυροβόλησε».

Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Στο μεταξύ ταυτοποιήθηκαν οι δράστες της επίθεση στο Γκάζι.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.