Ερντογάν σε Σακελλαροπούλου: «Καλύτερο για το μέλλον των δύο πλευρών να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο προεδρικό μέγαρο  ο Ερντογάν. Σε εξέλιξη η συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

 

 

«Θα πρέπει να εμβαθύνουμε τη συνεργασία μας και να αποφύγουμε εντάσεις στις διμερείς μας σχέσεις», τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδεχόμενη τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Είναι αναγκαίο περισσότερο από ποτέ Ελλάδα και Τουρκία να εργαστούν από κοινού για ενίσχυση της συνεργασίας, την προώθηση του Διεθνούς Δικαίου και την ευημερία της ευρύτερης περιοχής”» πρόσθεσε η κ. Σακελλαροπούλου.

 

 

«Πιστεύω ότι η αυτή η συνόδος θα αποτελέσει την αρχή για μια νέα εποχή στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας» είπε από την πλευρά του ο κ. Ερντογάν.

Πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι βρισκόμαστε εδώ με ευρεία αντιπροσωπεία υπουργών και ότι οι υπουργοί των δυο χωρών θα κάνουν επικοδομητικές συναντήσεις και συμφωνίες με τους ομολόγους τους.

«Θα συζητήσουμε ποια βήματα μπορούμε να κάνουμε σε όλα τα ζητήματα. Οι προετοιμασίες έχουν γίνει από τους υπουργούς. Βάζοντας τις απαραίτητες υπογραφές θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας με πιο ευνοϊκό τρόπο. Πιστευώ ότι θα είναι καλύτερα για το μέλλον και των δύο μερών να μιλάμε βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο» τόνισε.

Δείτε live:

AB

Νέο υπερσύγχρον
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.