Επέτειος Γρηγορόπουλου: Ένταση στη Θεσσαλονίκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ένταση επικρατεί στα Εξάρχεια, μετά την πορεία για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Επεισόδια έχουν ξεσπάσει και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι αστυνομικοί κάνουν χρήση χειροβομβίδων κρότου – λάμψης.

Μετά την πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο, οι συγκεντρωμένοι κατευθύνθηκαν προς τα Εξάρχεια, όπου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε κάδους. Στην Εμμανουήλ Μπενάκη στήθηκαν οδοφράγματα ενώ αυτή την ώρα ενισχύεται η δύναμη της Αστυνομίας με τις βόμβες μολότοφ να πέφτουν «βροχή»

Στη Θεσσαλονίκη επεισόδια είναι σε εξέλιξη στο κέντρο της πόλης, μετά το πέρας της πορείας για τα 15 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε με βόμβες μολότοφ προς τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. στην οδό Υπουργού Φιλίππου Δραγούμη ενώ αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χειροβομβίδων κρότου λάμψης σύμφωνα με το GRTIMES.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ έχουν γίνει τουλάχιστον 15 προσαγωγές στη Θεσσαλονίκη.

Οι πορείες ολοκληρώθηκαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετά τις 20.00 το βράδυ ενώ για την Αθήνα, υπάρχει νέο κάλεσμα για τις 21.00 στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.