Σε δημοπρασία το συγκρότημα 30 στρεμμάτων στην Παλλήνη του Δημήτρη Κοντομηνά – Ποια είναι η τιμή εκκίνησης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε δημοπρασία βγαίνει το συγκρότημα του Δημήτρη Κοντομηνά στην Παλλήνη, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό.

Πρόκειται για ένα συγκρότημα περίπου 30 στρεμμάτων που βρισκόταν στην ιδιοκτησία του αείμνηστου επιχειρηματία και βγαίνει σε πλειστηριασμό στα τέλη Μαρτίου του 2024.

Συγκεκριμένα, η έκταση των 30 στρεμμάτων με το κτιριακό συγκρότημα των 4.110 τ.μ. που ανήκε στην Demco έχουν προγραμματιστεί να βγουν μέσω 7 πλειστηριασμών στις 28 Μαρτίου 2024, με επισπεύδουσα την Intrum και με συνολική τιμή εκκίνησης 7,71 εκατ. ευρώ.

Οι πλειστηριασμοί στρέφονται κατά της Δέμκο Επενδυτική και Εμπορική Α.Ε., που αποτέλεσε τον βασικό βραχίονα των πολύπλευρων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Δ. Κοντομηνά και έρχονται να προστεθούν σε αρκετούς που έχουν πραγματοποιηθεί κατά το παρελθόν για δεκάδες, υψηλής αξίας, περιουσιακά στοιχεία του.

Η μεγάλη έκταση και το κτιριακό συγκρότημα βρίσκονται στη ΒΙΟΠΑ Παλλήνης στη θέση «Βακαλόπουλο» («Πέτσα), ενώ το ενιαίο οικόπεδο έχει προκύψει από τη συνένωση μικρότερων όμορων οικοπέδων.

Στους 8 πλειστηριασμούς θα βγουν ειδικότερα:

-Ένα γήπεδο, (αγροτικό ακίνητο), μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, που βρίσκεται εκτός σχεδίου πόλεως εκτάσεως, κατά τον τίτλο κτήσεως, κατόπιν νεότερης και ακριβέστερης καταμέτρησης, 1.396,45 τ.μ.

-Ένα γήπεδο (αγρού κατά προγενέστερο τίτλο κτήσεως), μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, που βρίσκεται σε περιοχή εκτός σχεδίου πόλεως, εκτάσεως 1.431,45 τ.μ.

-Ένα γήπεδο μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, εκτάσεως 827,55 τ.μ.

-Ένα γήπεδο, μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, 629 τ.μ.

-Ένα γήπεδο, (αγροτεμάχιο κατά προγενέστερο τίτλο κτήσεως), μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, συνολικής εκτάσεως, 3.027,25 τ.μ.

-Ένα γήπεδο, μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο, εκτάσεως 2.005,50 τ.μ.

-Ένα γήπεδο, άρτιο κατά κανόνα και οικοδομήσιμο, συνολικής εκτάσεως 20.232,23 τ.μ. επί του οποίου έχουν ανεγερθεί κτίρια επαγγελματικής στέγης (παραγωγής τηλεοπτικών προγραμμάτων και παραγωγής ήχου και εικόνας και γραφείων), μεταλλικά.

Η τιμή εκκίνησης είναι περίπου 7 εκατομμύρια ευρώ και τα επίσημα έγγραφα αναρτήθηκαν σήμερα στη σχετική ιστοσελίδα.

Όπως αποκάλυψε ο Τάσος Τεργιάκης, έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής το ιστορικό σπίτι ιδιοκτησίας του Δημήτρη Κοντομηνά στην Ύδρα, το σπίτι στο κέντρο της Αθήνας και το σκάφος του.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.