Μαριάννα Τουμασάτου: «Είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη για τις ανυποχώρητες συγκρούσεις, τις πορείες διαμαρτυρίας και την οικογενειακή ζωή με τον Αλέξανδρο Σταύρου.

Η διαχείριση των συγκρούσεων στη δουλειά

«Έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς μία σύγκρουση έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το «κριάρι» θα κάνω πίσω, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ ”ταύρος”», είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η κόρη της και ο σύζυγος της

Για την κόρη της αλλά και τους αγώνες για το δίκαιο, υπογράμμισε πως, «στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά “η μπιρμπίλω πρώτη”. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω. Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν».

Και συνέχισε η Μαριάννα Τουμασάτου αναφορικά με την κόρη της αλλά και τον σύζυγό της: «Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή στο σπίτι. Ο δεσμός την μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος. Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο Σταύρου, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε».

Είμαστε «μπάτε σκύλοι αλέστε»

«Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε «μπάτε σκύλοι αλέστε». Μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Είναι ανοησίες ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλα», σημείωσε ενώ τοποθετήθηκε για τους γάμους των ομοφυλοφίλων.

«Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν έχω πει ποτέ στην κόρη μου «τι έκανα για να σε μεγαλώσω», δεν κρεμάστηκα από τον πολυέλαιο»», κατέληξε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Το θέατρο

Η Μαριάννα Τουμασάτου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά» στο θέατρο «Coronet».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.