Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση στις σκληρές κριτικές – «Δεν καταλαβαίνω που τους ενόχλησα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ιωάννα Μαλέσκου το πρωί της Δευτέρας 4 Δεκεμβρίου συναντήθηκε τηλεοπτικά για πρώτη φορά με την Ελεονώρα Μελέτη στο πλατό του Mega Καλημέρα.  Κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το θέμα της σκληρής κριτικής που δέχτηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, όταν ανέβηκε από την Κρήτη στην Αθήνα για να παρουσιάσει την εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Όπως είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, συμβαίνει να συναντά σε εξόδους της ανθρώπους που την έχουν κρίνει πολύ σκληρά. «Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα το αναλύσει και θα τους πει “είχες πει για εμένα αυτό, με αδίκησες”. Αφήνω πράγματα να περάσουν. Όχι γιατί τα ξεχνάω, δεν θέλω να αναλώνομαι. Είναι μία πραγματικότητα. Δεν κατάλαβα ποτέ – ακόμα και τώρα που το συζητάμε – σε τι μπορεί να ενόχλησα ερχόμενη στην Αθήνα και ξεκινώντας μία διαδρομή που μου προτάθηκε κάτι. Είχα μία πολύ ωραία ζωή, μία ωραία πορεία και νομίζω ότι επέλεξα να κάνω το επόμενο βήμα σαν μία εξέλιξη επαγγελματική».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου πρόσθεσε: «Όλο αυτό που ήρθε ξαφνικά κατά πάνω μου, δεν το περίμενα ποτέ. Θες άγνοια κινδύνου; Σίγουρα με βρήκε ανέτοιμη συναισθηματικά κυρίως, γιατί δεν πίστευα ότι θα ενοχλήσω ανθρώπους. Έψαχνα να βρω τον εαυτό μου, την ταυτότητά μου γιατί είμαι ένας άνθρωπος με πολλές διαφορετικές πτυχές».

Η Ιωάννα Μαλέσκου, μάλιστα, εξέφρασε την ανυπομονησία της να επιστρέψει στην τηλεόραση.

«Δεν έχω σε καμία περίπτωση φόβο. Έχω μία ωραία ανυπομονησία, μια λαχτάρα και μία ωραία διάθεση, την οποία πριν δεν είχα. Ίσως επειδή έχω ηρεμήσει πολύ, επειδή βλέπω και σπουδαιολογώ διαφορετικά τα πράγματα. Εννοείται λαχταρώ να γυρίσω στην τηλεόραση, αλλά σε καμία περίπτωση δε βιάζομαι. Θέλω να γίνουν όλα όπως πρέπει να γίνουν» σημείωσε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Mega Καλημέρα.

govastileto.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.