Ελεονώρα Μελέτη: Απαντά για το εάν κόβεται το «Mega Καλημέρα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ελεονώρα Μελέτη μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» απάντησε στα όσα γράφονται για την εκπομπή της, ειδικά μετά την επιλογή του καναλιού να τη μεταφέρει 20 λεπτά αργότερα.

«Η εκπομπή, ακόμα και τον πρώτο χρόνο που έσκιζε, πάλι κοβόταν. Το ότι ο καθένας δεν έχει διασταυρωμένο ρεπορτάζ, ή το ρεπορτάζ που έχει είναι λάθος – λάθη συμβαίνουν, όλοι τα κάνουμε – δεν είναι δικό μου θέμα. Δε στέκομαι σε αυτά. Ούτως ή άλλως, από κάποια στιγμή και μετά, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, φαίνεται και ποιος είναι αξιόπιστος και ποιος όχι.

Έχω πάρει τηλέφωνο γιατί έχω θελήσει να προστατεύσω δημοσιογράφο, και του είπα ότι αυτό που γράφει δεν ισχύει και θα διαψευσθεί από το γεγονότα με τέτοιο τρόπο που θα κάνει κακό στο όνομά του. Εκείνος επέμενε ότι εγώ δε ξέρω – που εγώ ήξερα γιατί ήμουν η άμεσα εμπλεκόμενη – και τελικά το έφαγε το κεφάλι του γιατί διαψεύστηκε. Στον χώρο κυκλοφορεί ότι είναι παντελώς αναξιόπιστος. Δε φταίω εγώ γι’ αυτό. Εγώ προσπάθησα να τον προστατεύσω.

Πέρα από το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, υπάρχουν και οι ανθρώπινες σχέσεις. Εμείς, δε μαθαίνουμε από εσάς όσα γίνονται, τα γνωρίζουμε από τις ζυμώσεις. Για αλλαγές, για αποφάσεις που δεν παίρνουμε εμείς αλλά οι άλλοι, γνωρίζουμε και γνωρίζουμε και το παρασκήνιο πολύ πριν μάθετε εσείς το αποτέλεσμα. Είναι άδικο και για ανθρώπους που έχουμε προσωπικές σχέσεις να φαίνεται ότι είναι πιο σκληροί, γιατί διαβάζω διάφορα.

Είναι επιλογή μου να αντιμετωπίζω πράγματα για τα οποία δεν αναλαμβάνω την ευθύνη, ούτε την απόφαση, με ένα τρόπο που δηλώνει το καλοδεχούμενο. Είμαστε εδώ γιατί όλοι θέλουμε το καλύτερο για κάτι. Ο τρόπος που μπορεί να έρθει αυτό, μπορεί να μην είναι ο αναμενόμενος ή αυτός που περιμένει κάποιος», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Όσον αφορά τις φήμες που θέλουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να έχει κάνει ραντεβού με το Mega προκειμένου να αλλάξει τηλεοπτική στέγη τη νέα σεζόν, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Αν δεν κάνει ο Γρηγόρης ραντεβού, ποιος θα κάνει; Είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες στον χώρο, διεκδικεί το καλύτερο για τον εαυτό του, αλλά το πρόγραμμα δε θα το αποφασίσουμε εμείς. Είναι τόσες ζώνες χωρίς πρόγραμμα. Σαφώς υπάρχει χώρος για πρόσωπα».

https://www.govastileto.gr/

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.