Ελένη Μενεγάκη: Τα γέλια και η φωτογραφία αγκαλιά με την Ελεονώρα Μελέτη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μία κοινή φωτογραφία της με την Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη το πρωινό της Πέμπτης (7/12).

Οι δύο παρουσιάστριες του MEGA συναντήθηκαν στο πάρκινγκ του σταθμού και δεν παρέλειψαν όχι μόνο να φωτογραφηθούν αλλά και να το αναρτήσουν στα social media, κάνοντας μάλιστα χιούμορ για τις στυλιστικές τους επιλογές.

«Μας έπιασαν τα γέλια που ήρθαμε και οι δυο μας με φόρμα στο στούντιο», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης η Ελένη Μενεγάκη, ποζάροντας χαμογελαστή αγκαλιά με την Ελεονώρα Μελέτη.

Οι δύο παρουσιάστριες συναντιούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Μεγάλου Καναλιού, ενώ πριν από λίγο καιρό η Ελεονώρα Μελέτη είχε φιλοξενηθεί και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, δεν είχαν αναρτήσει ποτέ ως τώρα κάποια κοινή τους φωτογραφία από τα στούντιο του MEGA.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη δεν συνηθίζει να ανεβάζει εύκολα φωτογραφίες μαζί με άλλα πρόσωπα της showbiz. Επιπλέον, έχοντας προηγηθεί μία περίοδος όπου συζητιούνται πολύ έντονα διάφορα σενάρια για το τηλεοπτικό μέλλον συγκεκριμένων παρουσιαστών, φαίνεται πως η παρουσιάστρια με αυτή την κίνησή της στέλνει τα μηνύματά της προς διάφορους αποδέκτες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.