Πάτρα: Ο 26χρονος Παντελής Καρέλης σκοτώθηκε το πρωί στο τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νεότερα: Πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής για τον 26χρονο Παντελή Καρέλη, από τη Ζήρια Αιγιαλείας που τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα. O άτυχος νεαρός εργαζόταν στο Poco Poco. Καταγόταν από την Καλαμάτα. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα κοινωνικος, φίλος του αθλητισμού και είχε βοηθήσει και στις φωτιές στην Ζήρια πριν ενάμιση χρόνο.

Το τροχαίο συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 26χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Αμερικής με τον οδηγό να εγκλωβίζεται σε αυτό.

Για τον απεγκλωβισμό του στήθηκε επιχείρηση από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, με τον άνδρα να μεταφέρεται σοβαρά τραυματισμένος με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Ερευνα για τις συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Τροχαίας Πατρών.

Πρώτη ενημέρωση: Ο νεαρός που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας”, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή. Δυστυχώς όμως μετά από 45 λεπτά περίπου όπου του έκαναν προσπάθειες αναζωογόνησης δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Το ατύχημα συνέβη στις 6 το πρωί, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν νεαρός πατρινός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και “καρφώθηκε” σε  κολώνα.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο οδηγός να χτυπήσει και στο κεφάλι. Διασώστες του ΕΚΑΒ έφθασαν αμέσως και προσπάθησαν  να παρέχουν πρώτες βοήθειες μέσα στο όχημα, καθώς οι πόρτες δεν άνοιγαν.
Πυροσβέστες απεγκλώβισαν τον οδηγό, σπάζοντας την πόρτα και ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή. Δυστυχώς όμως μετά από 45 λεπτά περίπου όπου του έκαναν προσπάθειες αναζωογόνησης δεν μπόρεσε να επανέλθει.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.