ΣΥΡΙΖA: Επίθεση σε Πολάκη από τα στελέχη της ομάδας Αχτσιόγλου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εξέλιξη παραμένει η πανελλαδική τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιούν τα στελέχη της ομάδας «6 συν» της Έφης Αχτσιόγλου με αντικείμενο συζήτησης την παραμονή τους ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Η εισήγηση των στελεχών που πρόσκεινται στην Έφη Αχτσιόγλου κάνουν λόγο για έναν ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται σε κρίση που λαμβάνει στοιχεία διάλυσης και κινδυνεύει με την χλεύη των πολιτών.

Όπως σημειώνουν η ρίζα του προβλήματα είναι πολιτική και η νέα ηγεσία αρνείται να το παραδεχθεί και αναζητά εσωτερικούς εχθρούς και συνωμοσίες συνωμοσίας. Μάλιστα όπως τονίζουν μετά τις τελευταίες εξελίξεις τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ για να υπάρξει κάποια προσπάθεια συντονισμού.

Μάλιστα εξαπέλυσαν επίθεση και κατά του Παύλου Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μετά τις τελευταίες επιθέσεις διαμορφώνεται εικόνα βούρκου στο κόμμα».

Πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν πρόκειται να υπάρξει σήμερα απόφαση αποχώρησης, ούτε κάποιο τελικό κείμενο αλλά σημειώνουν πως «έπρεπε να γίνει αυτή η συζήτηση για να ακούσουμε τα στελέχη μας».

Όπως και να έχει πάντως η ομάδα Αχτσιόγλου βρίσκεται σε πορεία ρήξης με την νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και ένα βήμα προς την έξοδο από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Νωρίτερα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Νάσος Ηλιόπουλος εισηγήθηκε να μην αποχωρήσουν σήμερα και να αρχίσουν νέο κύκλο επαφών με βουλευτές και στελέχη. Κοινή άποψη, που επικρατεί, είναι ότι “η κατάσταση δεν πάει άλλο”, αλλά ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί ότι οι βουλευτές που θα φύγουν είναι οκτώ, ώστε μαζί με τους κ.κ. Τσακαλώτο και Πέρκα να κάνουν Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Χαρακτηριστική ήταν η φράση του Νάσου Ηλιόπουλου ότι “δεν γίνεται να συνεχιστεί ο βούρκος του διαδικτύου και οι επιθέσεις Πολάκη”.

Υπενθυμίζεται ότι στις 16 Νοεμβρίου, ο Νάσος Ηλιόπουλος συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, στο πλαίσιο του μπαράζ επαφών που είχε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το περασμένο Σαββατοκύριακο.

 

ΠΗΓΗ

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.