ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Αδυνατούμε να αντιληφθούμε τις λογικές ακροβασίες του κυβερνητικού εκπροσώπου» – Η απάντηση Μαρινάκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ο κ. Μαρινάκης ομολόγησε και σήμερα ότι η κυβέρνηση επέλεξε συνειδητά τη διάχυση ευθυνών για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη μέσω μιας γενικής συζήτησης για την ιστορία του σιδηροδρόμου από το 1997, την ίδια ώρα που ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, έβγαζε εκ των προτέρων πόρισμα ότι δεν υπάρχουν ποινικές ευθύνες και ως εκ τούτου η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει την προανακριτική επιτροπή που βασίζεται στη δικογραφία του Ευρωπαίου Εισαγγελέα».

Αυτό σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τις σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Επίσης επέκρινε την αναφορά του κ. Μαρινάκη για τη νέα κυβέρνηση της Ισπανίας. «Με την αναφορά του στην ισπανική κυβέρνηση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θέτει εν αμφιβόλω τη δημοκρατική νομιμοποίηση της υπό τον πρωθυπουργό Σάντσεθ; Συμφωνεί ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον εκπρόσωπο του; Είναι αυτή η επίσημη θέση του για την κυβέρνηση της χώρας, που προεδρεύει του Συμβουλίου της ΕΕ αυτό το εξάμηνο;», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.

Η απάντηση Μαρινάκη

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δια του Γραφείου Τύπου του, επέλεξε, αντί να απαντήσει στο ερώτημα που του θέσαμε, να αμυνθεί επιτιθέμενος», αναφέρει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης απαντώντας σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

Και επισημαίνει: «Αν σήμερα ανακάλυψαν στο ΠΑΣΟΚ τις αντιδράσεις για τη νέα κυβέρνηση στην Ισπανία, τόσο στο εσωτερικό της χώρας, όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη, τους δίνουμε χρόνο να ενημερωθούν. Αν απλώς δεν θέλουν να απαντήσουν, έχουν κάθε δικαίωμα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν να διαστρεβλώνουν τα λεγόμενά μας, χρησιμοποιώντας φράσεις και όρους που ουδέποτε ετέθησαν από εμάς».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.