Χάρις Αλεξίου: «Βλέπω στον ύπνο μου ότι ξαναβρήκα τη φωνή μου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Καλεσμένη βρέθηκε η αγαπημένη ερμηνεύτρια στο podcast του Θέμη Καίσαρη και συγκίνησε με την εξομολόγησή της.

«Εκείνο το βράδυ λοιπόν μου βγήκε αυτό «το πλήρωσα με την φωνή μου». Και όταν το βάλαμε κάτω το τραγούδι και είδαμε την διαφορά αυτή, είπαμε όχι αυτό δεν πρέπει να το πειράξουμε, θα μείνει έτσι. Γιατί η στιγμή αυτή που το τραγούδησα εκείνο το βράδυ, σε εκείνο το μέρος και γινόταν μέσα μου κάτι, και κάτι έβλεπα, τη ζωή μου, κάτι… κάτι, δεν μπορεί να βγαίνει τυχαία αυτό, οπότε είναι αληθινό, κι ας είναι λάθος.

»Τώρα αν με βάλεις να το αναλύσω αυτό. Δεν παίρνουμε μόνο δώρα από τη ζωή, χωρίς να τα πληρώνουμε. Άλλος τα πληρώνει με χρήματα, άλλος τα πληρώνει με προσωπικές απώλειες άλλος τα πληρώνει με πολλά πράγματα. Η φωνή αυτή δεν θα ήτανε έτσι όπως ήτανε εάν δεν είχε να πληρώσει και το βαρκάρη πάνε μαζί, πάνε μαζί αυτά τα δυο.

»Αυτό μου έρχεται πρώτα τώρα. Ας ερχόταν αυτό (η φωνή μου) και θα έβρισκα πολλά τραγούδια να πω. Το βλέπω στον ύπνο μου. Ναι, βλέπω στον ύπνο μου ότι τραγουδάω. Και βλέπω ότι ξέρω ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω πια και έλεγα «Αχ κοίτα, ξαναγύρισε η φωνή μου» και είναι πολύ ωραία όταν το βλέπω αυτό. Μήπως το κάναμε πολύ δραματικό;».

megatv.com

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.