Κωνσταντοπούλου: «Golden Boy» ο Κασσελάκης – Όποτε ανοίγει το στόμα λέει κοτσάνα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ξέρω ότι η ΝΔ χαίρεται παρά πολύ που έχει τον Κασσελάκη αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα πραγματική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή είναι η Πλεύση Ελευθερίας» ανέφερε.

«Αυτό που παρακολουθούμε είναι πραγματικά θλιβερό. Νομίζω ότι εκθέτει όχι μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ολόκληρη τη χώρα. Μπροστά στα μάτια μας εκτυλίχθηκε επιθετική εξαγορά πτωχευμένου κόμματος από ένα κατά δήλωσή του ‘’Golden Boy’’. Όποτε ανοίγει το στόμα του λέει και μια κοτσάνα για τα εθνικά θέματα, για πολύ σοβαρά ζητήματα, ή κάνει ατόπημα όπως ήταν οι ‘’ταρζανιές’’ στο σχολείο των ΑμεΑ. Ταυτόχρονα, το ίδιο πρόσωπο περιφέρεται και περιφέρει εξευτελίζοντας τους συν αυτώ μπροστά στα μάτια των πολιτών και για τις κάμερες»  δήλωσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Με στενοχωρεί όλη αυτή η κατάσταση γιατί είναι μια συνολική υποβάθμιση της πολιτικής ζωής. Ξέρω ότι η ΝΔ χαίρεται παρά πολύ που έχει τον Κασσελάκη αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, άλλα πραγματική αντιπολίτευση μέσα στη Βουλή είναι η Πλεύση Ελευθερίας» τόνισε.

Όπως εκτιμά η κ. Κωνσταντοπούλου, «είναι πολύ δύσκολο να πορευτεί ενωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά που συμβαίνουν σήμερα δεν είναι παρά τα επίχειρα όσων έγιναν το 2015, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ πούλησε την ψύχη του και τους ανθρώπους που τον εμπιστεύτηκαν. Επιτρέπουν να τους περιπαίζουν στη Βουλή αποκαλώντας τον αρχηγό τους ‘’Μασσελάκη, Φαμελλάκη’’ κλπ και εκείνοι θίγονται ως υπερασπιστές του ιερού δισκοπότηρου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.