Στα Κρέστενα και στη Ζαχάρω Ηλείας ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Στα Κρέστενα και στη Ζαχάρω Ηλείας βρέθηκε σήμερα (1-9-23) ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» Νεκτάριος Φαρμάκης.
Κατά τη διάρκεια των χαιρετισμών του προς τους συγκεντρωμένους πολίτες, μίλησε για το έργο που υλοποιήθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας τα τελευταία 4 χρόνια, εστιάζοντας στη δίκαιη κατανομή πόρων και έργων στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, αλλά και στην έμφαση που δόθηκε σε έργα στην Ηλεία, με στόχο να καλυφθούν ελλείμματα του παρελθόντος και να τεθούν οι βάσεις για την βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών και την οικονομική ανασυγκρότηση της περιοχής.
Ο κ. Φαρμάκης υπογράμμισε την πολύ μεγάλη αναπτυξιακή ώθηση που θα προσφέρει στην περιοχή η νέα Πατρών – Πύργου, αναφέρθηκε στην ισχυρή αναθέρμανση της οικονομικής δραστηριότητας που παρατηρείται τα τελευταία χρόνια στην Ηλεία, ενώ ιδιαίτερη σημασία απέδωσε σε όλα τα έργα προσβασιμότητας και αντιπλημμυρικής θωράκισης, τονίζοντας ότι η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών αποτελούν προτεραιότητες που αφενός είναι απαραίτητες εν μέσω κλιματικής κρίσης και αφετέρου, διαμορφώνουν το πολύτιμο «οπλοστάσιο» ανάπτυξης της Ηλείας για την αμέσως επόμενη εποχή.
«Μαζί με εσάς, μπορούμε να πάμε την Ηλεία πολύ ψηλότερα. Και με τη στήριξή σας, θα το κάνουμε. Η γη της Ηλείας, η γη της ιστορίας και της παραγωγής, κερδίζει σήμερα το έδαφος που χάθηκε παλαιότερα. Τώρα που το νερό μπήκε στο αυλάκι, ας το βοηθήσουμε όλοι να κυλήσει προς τα εμπρός. Η ψήφος σας στις 8 Οκτωβρίου θα είναι καθοριστική…» τόνισε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται πως το απόγευμα της Κυριακής (3-9-23) ο κ. Φαρμάκης θα επισκεφθεί το Αντίρριο, τον Γαλατά και την Ματαράγκα Αιτωλοακαρνανίας.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.