Διαμαντής Κανελλόπουλος: Ο «εύκολος» στόχος ενός αποτυχημένου δημάρχου!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Για μια ακόμη φορά, με αφορμή -αυτή τη φορά- την διαδικασία κατάθεσης των συνδυασμών για το δήμο του Ερυμάνθου, η δημοτική μας αρχή επέλεξε, με αναφορές του δημάρχου κ.Μπαρή σε Μέσα Ενημέρωσης, να καλυφθεί πίσω από δήθεν αιτιολογίες αποτυχίας («μικρή θητεία», «οικονομική ενεργειακή και υγειονομική κρίση»).

Μετά από μια 4ετία ο κ. Μπαρής δηλώνει σήμερα ότι χρειάζεται άλλα πέντε χρόνια για να αποδείξει ότι διαθέτει πρόγραμμα και μεγαλόπνοα σχέδια για την ανάπτυξη της περιοχής μας. Για την απραξία του μάλιστα θεωρεί «υπεύθυνη» την αντιπολίτευση επιχειρηματολογώντας με «μηδενιστικής λογικής» και «απουσία εναλλακτικής πρότασης».

Αναζητώντας ευθύνες, θα πρέπει να κοιτάξει στο εσωτερικό του δήμου για τους συνεργάτες του, αντί να επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία την ίδια κριτική στη λογική «φταίνε οι άλλοι…»

Προσπαθεί επίσης να κρύψει την αδυναμία του πάνω στη χάραξη πολιτικής με άξονα την ερημοποίηση της υπαίθρου, μέσα από το θέμα της «ορεινότητας» και τις προδιαγραφές της κρατικής στήριξης για νησιωτικές και δυσπρόσιτες περιοχές . Στέκεται σε αντιλήψεις που εδράζονται  σε διαδικασίες γραφειοκρατικές για τις οποίες μάλιστα ο ίδιος δεν έχει… ιδρώσει!

Υπενθυμίζουμε ότι το σχέδιο για την «ορεινότητα» είναι και διεκδίκηση υπερ-δεκαετής για τον Ερύμανθο η οποία επετεύχθη με αγώνα συλλογικό-θεσμικό και όχι ατομικά από τον κ. Μπαρή. Επιδιώκει, μέσα από το χαρακτηρισμό του δήμου ως «ορεινού και μειονεκτικού» να εξασφαλίσει μόρια, επενδύοντας στην «ελεήμονα κυβέρνηση», αντί να είναι διεκδικητικός και να θέτει κόκκινες γραμμές στην κεντρική εξουσία!

Ο επικεφαλής του συνδυασμού –

 υποψήφιος δήμαρχος –

Διαμαντής Κανελλόπουλος

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.