Λάκης Γαβαλάς: «Η Χατζηπαντελή θέλει 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην τηλεόραση, τις εκπομπές μόδας και τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς να συμμετέχει σε τέτοια πρότζεκτ.

«Στο Shopping Star τούς είπα ότι έπρεπε να είμαι στον 2ο όροφο και εκείνοι με ήθελαν τρία υπόγεια κάτω, εκεί που ήταν το στούντιο. Λες να μην με ήθελαν στο My Style Rocks; Με πήρε ρουμάνικο κανάλι και μου πρότειναν να κάνω dating reality. Μου έγινε πρόταση και για το Celebrity», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου την έχει βάλει η Έλενα Χριστοπούλου σε ένα σκάκι να κάνει μια το ένα πιόνι και μια το άλλο. Όπου κάτσει το πιόνι. Δεν έχω προλάβει να δω αν αυτή η κοπέλα είναι καλή σε κάτι γιατί όλο αλλάζει».

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή και το My Style Rocks ο Λάκης Γαβαλάς σχολίασε: «Βαρέθηκα τρελά να κρίνω τη μόδα. Απορώ πώς ο Κουδουνάρης δέχεται να έχει δίπλα του μια κοπέλα που χρειάζεται 15 μεταφραστές, 35 ψυχολόγους και 45 κοπέλες να τη χαστουκίζουν».

Κλείνοντας, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: «Είμαι στην ΕΡΤ, μάλλον θα κάνουμε και κάτι άλλο εκτός από τα Σύρματα. Τα Σύρματα στα οποία θα συμμετέχω νομίζω ότι γράφτηκαν πάνω σε εμένα και την περιπέτειά μου. Κάνω έναν καθηγητή».

Αρχική

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.