Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ντε Μπρόινε τέθηκε νοκ άουτ για μήνες, άγνωστο το πότε επιστρέφει

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Κέβιν ντε Μπρόινε δεν θα αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2023, όπως υποστήριξαν βελγικά ΜΜΕ και επιβεβαίωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός υπέστη σοβαρό μυϊκό τραυματισμό στον αγώνα με την Μπέρνλι και θα χρειαστεί επέμβαση που θα τον αφήσει αρκετούς μήνες εκτός δράσης.

Ο 32χρονος φέρεται να υπέστη βαριά θλάση στον ιγνυακό τένοντα και στη Μάντσεστερ Σίτι εξετάζουν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αποκατασταθεί πλήρως το πρόβλημά του και όχι να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή.

“Θα δούμε τις επόμενες ημέρες για την επέμβαση. Το χειρουργείο είναι χειρουργείο. Θα χρειαστεί 3-4 μήνες”, δήλωσε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, όμως όλα δείχνουν ότι η απόφαση θα είναι να γίνει επέμβαση. “Ο τραυματισμός του Κέβιν είναι πλήγμα, μεγάλη απώλεια. Έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αν λείψει για πολύ καιρό, είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Πρέπει να προχωρήσουμε. Έχουμε εναλλακτικές. Ο Κέβιν είναι αναντικατάστατος, αλλά έχουμε ταλαντούχους παίκτες”.

Οι “πολίτες” δεν θέλουν να διακινδυνεύσουν περαιτέρω υποτροπή, αφού ο τραυματισμός είναι ο ίδιος που είχε υποστεί στον τελικό Champions League κόντρα στην Ίντερ. Μία δεύτερη υποτροπή θα είναι καταστροφική για τον ηγέτη των πρωταθλητών Αγγλίας και Ευρώπης, ειδικά από τη στιγμή που εξεταζόταν η επέμβαση ύστερα από τον πρώτο τραυματισμό, αλλά ακολουθήθηκε διαφορετική οδός.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.