Champions League προκριματικά: Καθάρισε την πρόκριση η Μπράγκα, ονειρεύεται η Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Τρίτη (8/8) ξεκίνησε ο τρίτος προκριματικός γύρος του Champions League. Τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην αναμέτρηση της Μπράγκα με την Μπάτσκα Τόπολα, υποψηφίων αντιπάλων του Παναθηναϊκού, σε περίπτωση που περάσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ

Οι Πορτογάλοι είναι με το ένα πόδι στα playoffs, καθώς επικράτησαν 3-0 πετυχαίνοντας μάλιστα τα δύο γκολ τους νωρίς. Ο Μπρούμα άνοιξε το σκορ στο 17′, με τον Πίζι να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Τζαλό (87′).

Η Ράκοβ με βασικούς τους Παπανικολάου και Σβάρνα επικράτησε 2-1 του Άρη Λεμεσού. Οι Πολωνοί άνοιξαν το σκορ στο 7′ με τον Κοχέρχιν, ενώ ο Πιαζέτσκι με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0. Ο Μαγιαμπέλα μείωσε στο 88′.

Η Κλάκσβικ από τα Νησιά Φερόε συνεχίζει να ονειρεύεται. Με ανατροπή νίκησε 2-1 την Μόλντε με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Φρεντέρικσμπεργκ, ο οποίος βρήκε δίχτυα στο 64′ και στο 86′. Ο Έικρεμ άνοιξε το σκορ στο 48′ για τους Νορβηγούς.

Αποφασιστικό βήμα για τα playoffs έκανε η Αϊντχόφεν που επικράτησε 4-1 της Στουρμ Γκρατς. Τα γκολ σημείωσαν οι Μπαμπαντί (4′), Λουκ Ντε Γιονγκ (22′, 32′) και ο Σανγκαρέ (73′). Μείωσε στο 40′ ο Στάνκοβιτς.

Προβάδισμα πρόκρισης έχει και η Γαλατάσαραϊ, που νίκησε 3-0 της Ολίμπιγια με τους Αρκτούρκογλου (9′), Μέρτενς (48′) και Ντερβίσογλου (90+1′) να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τέλος, ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το Κοπεγχάγη – Σπάρτα Πράγκας.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

  • Κοπεγχάγη – Σπάρτα Πράγας 0-0
  • Ράκοβ – Άρης 2-1
  • Αϊντχόφεν – Στουρμ Γκρατς 4-1
  • Κλάκσβικ – Μόλντε 2-1
  • Ολίμπιγια – Γαλατάσαραϊ 0-3
  • Μπράγκα – Μπάτσκα Τόπολα 3-0
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.