Ελένη Αδαμοπούλου για ΕΦΚΑ: Υποστελέχωση, παγωμένοι μισθοί, εισχώρηση golden boys…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Επίσκεψη σήμερα και επαφή με την διοίκηση και τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, πραγματοποίησε η η γνωστή γιατρός, υποψήφια βουλεύτρια Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αδαμοπούλου. Όπως δε χαρακτηριστικά επεσήμανε:
Τα προβλήματα της υποστελέχωσης, των παγωμένων μισθών , της αυξανόμενης ακρίβειας στα βασικά αγαθά , της ανασφάλειας του επικουρικού προσωπικού, της εισχώρησης golden boys , παρέμειναν και διογκώθηκαν.
Οι κοστολογημένες προγραμματικές δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ θα δώσουν ανάσα άμεσα . Προσωπική δέσμευση να διεκδικήσουμε μαζί ότι στερήθηκαν και όποια προεκλογική υπόσχεση αργεί να υλοποιηθεί.
Ιδιαίτερη μνεία στους ελάχιστους υπαλλήλους του Φαρμακείου του ΕΟΠΥΥ (τρεις μόνιμοι και τρεις επικουρικοί), οι οποίοι στηρίζουν ιδιαίτερα ευάλωτες ομάδες ασθενών παρέχοντας τα φάρμακα υψηλού κόστους, την δουλειά των οποίων με πρόσφατες δηλώσεις ( προσωπικές του ελπίζω) απαξίωσε ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου. Άλλο να έχουμε κλαδικές διεκδικήσεις και άλλο να απαξιώνουμε την εργασία φιλότιμων υπαλλήλων σε νευραλγικά πόστα… υπαλλήλων που δεν έλαβαν καν το ειδικό επίδομα για την στήριξη τους στην πανδημία, υπαλλήλων που έχουν την πλήρη συμπαράσταση του Συλλόγου Νεφροπαθών και της Ε.Σ.Αμε Α
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.