Στο χειρουργείο η 14χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο στην Αίγινα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται η μία από τις τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν την Πέμπτη σε τροχαίο στην Αίγινα κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής. Πρόκειται για τη 14χρονη μαθήτρια, η οποία υπέστη κάκωση στο θώρακα την ώρα του ατυχήματος.

Η επέμβαση αφορά την τοποθέτηση «μπιλάου», δηλαδή σωλήνα θωρακικής παροχέτευσης, για την απομάκρυνση των υγρών που έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο της κάκωσης. Νωρίτερα, το κορίτσι υποβλήθηκε σε ακτινολογικό έλεγχο. Τα άλλα δύο παιδιά φέρουν, κυρίως εκδορές.

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει και πονάει»

«Δεν μπορεί να αναπνεύσει και πονάει. Για εκδρομή το στείλαμε το παιδί. Ήταν και τα κορίτσια που χτυπήσανε, η δική μου πιο σοβαρά. Μάλλον ήταν σε τέτοιο σημείο που έφαγε όλη την δύναμη. Το χειρουργείο ήταν για να της κάνουν παροχέτευση από τον πνεύμονα γιατί έχει μαζέψει αέρα και αίμα και το τραβήξανε δηλαδή για να αναπνέει καλύτερα το παιδί. Έχει σπάσει κλείδα, έχει σπάσει πλευρά, έχει κάποια κατάγματα χαμηλά», είπε ο πατέρας της ανήλικης μιλώντας στο Mega.

«Άμα έχει γίνει κάποιο λάθος ή κάτι δεν έχει γίνει σωστά δεν πρέπει να το διορθώσουμε;», είπε ο πατέρας της κοπέλας.

Το χρονικό του τροχαίου

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη (5/4) στις 13:00 έξω από τον ιερό ναό Αγίου Νεκτάριου όταν, την ώρα που τουριστικό λεωφορείο παραλάμβανε μαθητές του 5ου Γυμνασίου του Χαλανδρίου, «λύθηκε» το χειρόφρενο από άλλο λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο τελικά έπεσε πάνω του.

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα και όχημα από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όργανα του οποίου έκλεισαν το δρόμο. Ο 40χρονος οδηγός του ΚΤΕΛ συνελήφθη, ενώ ερευνάται αν ο οδηγός του πούλμαν είχε σταθμεύσει νόμιμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.