Η Αξιοπρέπεια πάντα ξέρει να μας θυμίζει τα όρια μας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O πρύτανης του πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, ανήρτησε στο fb χρήσιμες διευκρινίσεις για τη στέγαση των πρωτοετών φοιτητών:

Η στέγαση και η σίτιση των φοιτητών του Πανεπιστήμιο Πατρών University of Patras , είναι πρώτη προτεραιότητα για την Πρυτανική Αρχή. Από σήμερα έχουν αρχίσει να ειδοποιούνται οι φοιτήτριες και οι φοιτητές που έκαναν αίτηση και πληρούν τα κριτήρια να παραλάβουν τα δωμάτια τους στις φοιτητικές εστίες. Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση καθώς προηγούνται η εγγραφή στο Υπουργείο, η εγγραφή στα τμήματα, η έκδοση βεβαιώσεων και η κατάθεση δικαιολογητικών. Η προθεσμία υποβολής έληξε την Κυριακή και η διάθεση δωματίων αποφασίστηκε την Τετάρτη. Η Πρυτανική Αρχή εξασφάλισε για όλους τους παραπάνω στέγαση και μάλιστα χωρίς ποσοστώσεις. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η έκδοση καρτών σίτισης για τους δικαιούχους. Με εντολή της Πρυτανικής Αρχής και μέχρι να αποκτήσουν κάρτα σίτισης οι δικαιούχοι σιτίζονται με απόδειξη εγγραφής. Η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων πως όλα τα παραπάνω δεν συμβαίνουν είναι αναληθή. Οποιος(α) έχει στοιχεία που αποδεικνύουν τους αναληθείς ισχυρισμούς να τους καταθέσει στη Πρυτανική Αρχή.
Ταυτόχρονα συνεχίζεται η προσπάθεια για την καλυτέρευση της καθημερινότητας των φοιτητριών και των φοιτητών μας. Υπάρχει πλέον κινητή εφαρμογή με ζωντανά δεδομένα για τον χρόνο αναμονής και το μενού του φοιτητικού εστιατορίου. Η κινητή εφαρμογή αναπτύχθηκε σε συνεργασία του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και των υπηρεσιών του Πανεπιστημίου μαε.
playstore: Όνομα Εφαρμογής “Estia-Sense-Campus” https://play.google.com/store/apps/details…
mobile website (& installable PWA): https://estia.sense-campus.gr/
Επίσης υπενθυμίζουμε τον 5ψηφιο αριθμό 11771 για δωρεάν κλήσεις σε περίπτωση ανάγκης και την κινητή εφαρμογή MyUoP, με πολλές χρηστικές πληροφορίες για τις φοιτήτριες και τους φοιτητές.
Frida Kahlo
Η Αξιοπρέπεια πάντα ξέρει να μας θυμίζει τα όρια μας.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.