Βόλος – Πανσερραϊκός 0-1: Ο ασταμάτητος Μπετανκόρ καθάρισε ξανά και τα λιοντάρια επέστρεψαν στις νίκες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με τη συνταγή… Μπετανκόρ πέρασε από το Πανθεσσαλικό ο Πανσερραϊκός. Τα λιοντάρια νίκησαν 1-0 τον Βόλο για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League με το πέμπτο γκολ του 31χρονου Ισπανού τη φετινή σεζόν και επέστρεψαν στις νίκες.

Η ομάδα του Χουάν Φεράντο συνδυάστηκε ωραία για το γκολ του Μπετανκόρ που σκόραρε έπειτα από ωραία κάθετη του Ντέλετιτς.

Έτσι ο Πανσερραϊκός ανέβηκε στη δέκατη θέση της βαθμολογίας με 7 βαθμούς, όσους έχει και ο Βόλος ενώ την επόμενη αγωνιστική θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (26/10). Η ομάδα της Μαγνησίας, που ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά τις 21 Σεπτεμβρίου, έχει μπροστά της το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (26/10).

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν το παιχνίδι με διάθεση να απειλήσουν όμως δεν μπόρεσαν να βρουν κάποια κλασσική ευκαιρία. Η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 10′ με τον Φαρές να εξαπολύει ένα δυνατό σουτ με το αριστερό και τον Κόβατς να εκτινάσσεται και να διώχνει εντυπωσιακά.

Το ματς είχε ρυθμό και ο Βόλος απείλησε στο 28′ με τον Μπερναντού να βγάζει μια γλυκιά σέντρα από δεξιά όμως ο Καλογερόπουλος δεν βρήκε εστία με την κεφαλιά που επιχείρησε. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τομάς βρέθηκε σε καλή θέση έξω από την περιοχή και σούταρε με το αριστερό με την μπάλα να περνά μόλις άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια μεγάλη ευκαιρία στο 41′ όταν ο Ντέλετιτς εκτέλεσε με το αριστερό από κοντά, οι γηπεδούχοι απομάκρυναν πάνω στη γραμμή, όμως η μπάλα έμεινε ζωντανή και ο Φεράρι έδιωξε πριν μπορέσει ο Μπετανκόρ να μπει στη φάση και να απειλήσει.

Ο Πανσερραϊκός ήταν εκείνος που απείλησε πρώτος στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Χαντάκια να παίρνει την κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής του Βόλου έπειτα από κόρνερ από τα αριστερά αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Κόβατς. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 60′ με δεξί σουτ του Ντέλετιτς εντός περιοχής που ανάγκασε τον Κόβατς σε δύσκολη επέμβαση.

Ο Πανσερραϊκός έκοψε τελικά τον γόρδιο δεσμό στο 63′ με τον… συνήθη ύποπτο. Έπειτα από ωραία συνεργασία, ο Τομάς με κεφαλιά βρήκε τον Ντέλετιτς και εκείνος έβγαλε μια ωραία κάθετη μπαλιά στον Μπετανκόρ που πλάσαρε με το δεξί και πέτυχε το πέμπτο του γκολ τη φετινή σεζόν.

Ο Βόλος προσπάθησε να γίνει πιο απειλητικός, έπαιξε με δίδυμο στην επίθεση τους Κόντε και Κόσζτα και πίεσε ψηλά όμως δεν κατάφερε να βρει τελικά το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κόντε σκόραρε στο 90′ όμως ήταν οφσάιντ ενώ ο Ασεχνούν σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ εντός περιοχής στο 90’+3′.

Τα λιοντάρια, που είχαν και εκείνοι δοκάρι με δεξί σουτ του Σαλαζάρ στο 86′, πήραν έτσι μια σημαντική νίκη και έπιασαν την ομάδα της Μαγνησίας στους επτά βαθμούς.

  • ΒΟΛΟΣ: Κόβατς, Σούντγκρεν, Κορέα, Καλογερόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης (74′ Κόντε), Μπερναντού, Μεντιέτα, Κομπά, Άλτμαν (57′ Βιγιαφάνιες), Κόσζτα (87′ Ασεχνούν).
  • ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Μπέργκστρομ, Ντάβιντσον, Φαρές, Περούτσι, Λιάσος (59′ Ζελέν), Χαντάκιας (82′ Καρασαλίδης), Ντέλετιτς (74′ Σαλαζάρ), Τομάς (82′ Χατζηστραβός), Μπετανκόρ.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.