Premier League: Οι Γκαρνάτσο και Χόιλουντ έφεραν ξανά τα χαμόγελα στην Γιουνάιτεντ, εμφατική τριάρα της Άστον Βίλα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε στο χορτάρι του “Ολντ Τράφορντ” με ένα ισχυρό “πρέπει” απέναντι στην Μπρέντφορντ για την 8η αγωνιστική αφού είχε συμπληρώσει έναν ολόκληρο μήνα χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις (4 ισοπαλίες και 1 ήττα ο απολογισμός της μετά από το 7-0 επί της Μπάρνσλεϊ στις 17 Σεπτεμβρίου για το League Cup) και τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για εκείνη λίγο πριν από το φινάλε του πρώτου μέρους.

Συγκεκριμένα στο 45+5′, με τους Λονδρέζους να εκμεταλλεύονται το γεγονός πως είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα σε εκτέλεση κόρνερ (είχε ματώσει στο κεφάλι ο Ντε Λιχτ και του προσφέρονταν εκείνη την ώρα ιατρική βοήθεια) και να κάνουν το 1-0 με τρομερή κεφαλιά του Πίνοκ, για να πάνε με ιδανικό τρόπο στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Κάπου εκεί όμως, δόθηκε το σύνθημα για την αντεπίθεση των κόκκινων διαβόλων, με την ομάδα του Έρικ τεν Χαχ να γυρίζει το διακόπτη και όχι μόνο να αφήνει στην άκρη το υποτονικό για αυτήν πρώτο μέρος (μόνο μία καλή στιγμή, το σουτ του Έρικσεν από πλεονεκτιή θέση που έφυγε άουτ) αλλά να κάνει την ανατροπή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Στο 47ο λεπτό ο Γκαρνάτσο εκτέλεσε με σουτ στην κίνηση τον Φλέκεν μετά από σέντρα του Ράσφορντ, για να φέρει το ματς στα ίσα ενώ στο 62′ οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έκρυψαν τη μπάλα, όταν μετά από κάθετη πάσα ο Φερνάντες έκανε το τακουνάκι και ο Χόιλουντ έκανε το 2-1 με υπέροχο τσίμπημα της μπάλας.

Το πρώτο γκολ του Δανού φορ στη φετινή Premier League έμελε να χαρίσει το τρίποντο στην Γιουνάιτεντ, με την Μπρέντφορντ να έχει κάποιες καλές στιγμές στο δεύτερο μέρος αλλά τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και να επιστρέφουν δικαίως στις επιτυχίες.

Τρελό πάρτι από τους φιλοξενούμενους

Η επιτυχία της Γιουνάιτεντ ήταν η μοναδική γηπεδούχου ομάδας το απόγευμα του Σαββάτου, αφού στα υπόλοιπα ματς, οι έδρες όχι μόνο έσπασαν αλλά οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν σπουδαίες νίκες.

Η Άστον Βίλα βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 5ο λεπτό στο “Κρέιβεν Κότατζ” όμως ισοφάρισε τέσσερα λεπτά αργότερα και στο δεύτερο μέρος βρήκε άλλες δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα, για να επιβληθεί με 3-1 της Φούλαμ και να σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Ακριβώς πίσω της βρίσκεται η Μπράιτον, με τους γλάρους να αλώνουν το “Σεντ Τζέιμς Παρκ” επικρατώντας 1-0 της Νιούκαστλ, με τον σκόρερ Ντάνι Γουέλμπεκ να έχει πλέον συμμετοχή, άμεση και έμμεση, σε 100 γκολ στην Premier League (72 γκολ – 28 ασίστ).

Την ίδια ώρα, η Λέστερ έκανε απίστευτη ανατροπή αφού από εκεί που ήταν πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά μέχρι το 65′, πήρε το τρίποντο στην έδρα της Σαουθάμπτον με γκολ στο 90+8′, για να πανηγυρίσει δεύτερη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα και να αφήσει τους αγίους να ψάχνουν ακόμη το πρώτο τους τρίποντο.

Νίκη μακριά από το γήπεδό της βρήκε και η Έβερτον, με τους μπλε του Λίβερπουλ να νικούν με 2-0 την νεοφώτιστη Ίπσουιτς με δύο γκολ από το πρώτο μέρος και να εκτοξεύονται στο +5 από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.