Λίβερπουλ: 3Χ3 στο Champions League και έτοιμη για την Άρσεναλ!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Πόσο σοβαρή τη θες; Τόσο! Και ακόμη περισσότερο. Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Συνάντησε εκτός έδρας τη Λειψία, μέσα στη Γερμανία, και υπήρχαν διαστήματα στην αναμέτρηση που φάνταζε… αδιανόητα ανώτερη από την αντίπαλό της. Κυκλοφορούσε εξαιρετικά την μπάλα, δεν απειλήθηκε σοβαρά, σκόραρε με τον Ντάργουιν Νούνιες, είχε δοκάρι, ζητά και ένα πέναλτι!

«Όπλο» της ξανά η ανασταλτική της λειτουργία, δεν δέχθηκε γκολ και συνεχίζει με το απόλυτο στο Champions League. Μόνο αυτή και η Άστον Βίλα έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, με τη Λίβερπουλ να είναι 2η στη διαφορά τερμάτων, λόγω του ενός γκολ που έχει δεχθεί.

Τι είδαμε λοιπόν στο ματς και πώς καταλήξαμε σε ένα… άνετο 1-0 υπέρ των Άγγλων; Το σκορ άνοιξε ο Ουρουγουανός φορ στο 27ο λεπτό από κοντά, έπειτα από κεφαλιά – πάσα του Μοχάμεντ Σαλάχ.

Πέντε λεπτά μετά, ο Νούνιες είχε την ευκαιρία να σκοράρει και πάλι, αλλά ο γκολκίπερ του είπε «όχι», ενώ στο 38’ ζήτησε πέναλτι, το οποίο δεν δόθηκε, ούτε σε κανονική ροή αγώνα, αλλά ούτε και μέσω VAR.

Δεν πτοήθηκε η Λίβερπουλ, εξακολουθούσε να είναι ανώτερη και μέχρι το 70’ είχε δύο ακόμη σημαντικές στιγμές. Μία με τον Σόμποσλαϊ στο 44’ και ένα σουτ του ΜακΆλιστερ στο δοκάρι, 20 λεπτά πριν τη λήξη.

Στο φινάλε έγινε απειλητική η Λειψία, με δύο στιγμές σε ένα λεπτό, αλλά τον Κουίβιν Κέλεχερ να σταματά τις προσπάθειες, ενώ σκόραρε με τον Οπέντα, αλλά το γκολ δεν μέτρησε. Έμεινε λοιπόν το 1-0, σπουδαία νίκη για τη Λίβερπουλ, 8η συνεχόμενη σε όλες τις διοργανώσεις, και πρώτο clean sheet μετά από 32 ημέρες!

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.