Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ 0-1: Ο Τουράμ λύτρωσε τους νερατζούρι στο φινάλε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ίντερ βρήκε σθεναρή αντίσταση στην Βέρνη όμως στις καθυστερήσεις κατάφερε να λυγίσει την Γιουνγκ Μπόις με τον Μάρκους Τουράμ και να επικρατήσει με 1-0, πανηγυρίζοντας την δεύτερη νίκη της στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Champions League.

Το ματς

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο 45λεπτο στην Βέρνη, με την Ίντερ να έχει περισσότερη ώρα τη μπάλα στα πόδια (58%) και την Γιουνγκ Μπόις να έχει πολύ περισσότερες τελικές προσπάθειες (14-3), με τη μεγάλη ευκαιρία σε αυτό το διάστημα να ανήκει στους πρωταθλητές Ιταλίας.

Αυτή δημιουργήθηκε στο 33ο λεπτό, με τον Αουγκούστο να περνάει κάθετη πάσα για τον Ταρεμί και τον Ιρανό φορ να βρίσκει με τακουνάκι τον Μπίσεκ, ο οποίος έκανε το πλασέ στο μοναδικό τετ α τετ που είχε με τον Βον Μπάλμος αλλά νικήθηκε από τον κίπερ των γηπεδούχων.

Λίγο μετά από την έναρξη του δεύτερο μέρους, οι νερατζούρι είχαν ακόμη μεγαλύτερη ευκαιρία να σκοράρουν, όμως και αυτή τη φορά έπεσαν πάνω στο τείχος που όρθωσε ο γκολκίπερ της Γιουνγκ Μπόις.

Ο Ντάμφρις ανατράπηκε από τον Ατζάμ μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Αρναούτοβιτς να αναλαμβάνει την εκτέλεση αλλά να βλέπει τον Βον Μπάλμος να πέφτει στην αριστερή γωνία και να αποκρούει, λέγοντας στη συνέχεια όχι και στον Ντάμφρις που πηρε το ριμπάουντ.

Στον αντίποδα, η Γιουνγκ Μπόις άγγιξε το γκολ στο 60ο λεπτό όταν ο Μοντέιρο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι με δεξί σουτ, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι να ρίχνει στο ματς τους Μαρτίνες και Τουράμ για την τελική ευθεία και να δικαιώνεται στις καθυστερήσεις.

Συγκεκριμένα στο τρίτο από τα τέσσερα λεπτά των καθυστερήσεων, με τον Μαρτίνες να πατάει τη μπάλα με τακουνάκι και τον Ντιμάρκο να τη γυρίζει από τα αριστερά, με τον Τουράμ να πετάγεται στο πρώτο δοκάρι και να γράφει το τελικό 0-1, που υπέγραψε τη δεύτερη νίκη των νερατζούρι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές του Champions League.

  • ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ: Βον Μπάλμος, Μπλουμ, Λάουπερ, Μπενίτο, Ατζάμ, Λακόμι (77′ Ελία), Ούγκρινιτς, Βιρτζίνιους (59′ Κόλεϊ), Ίμερι (59′ Μάλες), Μοντέιρο, Γκανβούλα
  • ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Παβάρ (76′ Μπαστόνι), Ντε Φράι, Μπίσεκ, Ντάμφρις, Φρατέζι, Μπαρέλα, Μικίταριαν (61′ Ζιελίνσκι), Αουγκούστο (54′ Ντιμάρκο), Ταρεμί (76′ Τουράμ), Αρναούτοβιτς (61′ Μαρτίνες)
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.