Έβαλε τις φωνές ο Πεπ, το πήρε πάνω του ο Νούνες κι έφτασε στο 5-0 η Σίτι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Οι «πολίτες» έφτασαν σε δεύτερη διαδοχική νίκη στο Champions League έπειτα από εκείνη στην έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά για να τα καταφέρουν το βράδυ της Τετάρτης, έπρεπε να.. πέσει φωνή από τον Γκουαρδιόλα.

Γιατί ναι μεν από το 3ο λεπτό με ωραία κίνηση και αριστερό διαγώνιο σουτ ο Φόντεν είχε κάνει το 1-0 στην αναμέτρηση, αλλά από εκείνο το σημείο κι έπειτα η πειθαρχία της Σπάρτα νικούσε τη χαλαρή διάθεση των Πρωταθλητών Αγγλίας.

Ο Γκουαρδιόλα ήθελε οι παίκτες του να γίνουν αμείλικτοι και να μη ρισκάρουν με πιθανή ζημιά, πράγμα που το άκουσε πρώτος απ’ όλους ο Χάαλαντ. Ο Viking σκόραρε δις σε 10′ στο δεύτερο μέρος, αλλά ο τρόπος που στο 58′ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με εναέριο τακουνάκι ήταν όλα τα λεφτά.

Στο 64′ ήρθε και ο Στόουνς με κεφαλιά από γέμισμα του Νούνες ν’ ανεβάσει τον δείκτη του σκορ και ο ίδιος δημιουργός θα «σέρβιρε» και στον Χάαλαντ στο 68′ για το εύκολο δεξί πλασέ και το καρέ τερμάτων από τους «γαλάζιους» του Μάντσεστερ.

Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε από τον μεγάλο πρωταγωνιστή της βραδιάς, Ματέους Νούνες, που κέρδισε πέναλτι και φυσικά το εκτέλεσε ο ίδιος για το τελικό 5-0.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.