Champions League:Παρί – Αϊντχόφεν 1-1, ο Χακίμι έσωσε τον βαθμό για τους Παριζιάνους

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Παρί Σεν Ζερμέν έμεινε στο 1-1 με την Αϊντχόφεν στο Παρίσι για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League με τον Ασράφ Χακίμι να απαντά στο γκολ του Λανγκ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αϊντχόφεν στο Παρκ Ντε Πρενς για την 3η αγωνιστική της League Phase του Champions League και έμεινε στη 17η θέση με 4 βαθμούς. Στον αντίποδα οι Ολλανδοί ανέβηκαν στην 27η θέση με 2 βαθμούς.

Οι Παριζιάνοι άγγιξαν το γκολ στο 19′ όταν ο Ντεμπελέ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με πλασέ από πλεονεκτική θέση. Εκείνοι όμως που προηγήθηκαν ήταν οι Ολλανδοί στο 34′ με τον Λανγκ. Αφού έκλεψαν την μπάλα στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Λανγκ που βρήκε χώρο και χρόνο και πλάσαρε με το δεξί για το 1-0 αφήνοντας εμβρόντητο τον Ντοναρούμα.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε βρήκε τελικά την ισοφάριση στο 55′ με τον Ασράφ Χακίμι που σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του Μπενίτες για το 1-1.

ΠΑΡΙ: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες, Νέβες, Ζαϊρ-Εμερί (82′ Μαγιουλού), Ρουίθ (59′ Βιτίνια), Ντεμπελέ (81′ Ντουέ), Λι (68′ Ασένσιο), Μπαρκολά (81′ Κόλο Μουανί)
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Μπενίτες, Νταμς, Μποσκάλι, Φλαμίνγκο, Μάουρο, Τίλμαν, Σαϊμπαρί (84′ Λεντέζμα), Τιλ, Λανγκ (65′ Ντριους), Ντε Γιονγκ, Μπακαγιόκο (84′ Μπαμπαντί)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.