Άρσεναλ – Σαχτάρ 1-0: Μοιραίος ο Ρίζνικ, το αυτογκόλ του έδωσε τη νίκη στους Κανονιέρηδες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Άρσεναλ κέρδισε με 1-0 τη Σαχτάρ στο Λονδίνο και ανέβηκε έστω και προσωρινά στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας στη League Phase του Champions League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 29΄, με τον τερματοφύλακα των Ουκρανών, Ντμίτρο Ρίζνικ, να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Μαστινέλι έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αυτή βρήκε σε πόδια παικτών του ουκρανικού συλλόγου, χτύπησε στο δοκάρι και στην επιστροφή της η μπάλα βρήκε πάνω στον 25χρονο γκολκίπερ για να καταλήξει στα δίχτυα.

Το λάθος του Ρίζνικ κόστισε στους πρωταθλητές Ουκρανίας, ακόμη και εάν με τις επεμβάσεις του (πέντε το σύνολο), με κορυφαία την απόκρουση στο πέναλτι του Τροσάρ στο 77′, τους κράτησε στη διεκδίκησει του παιχνιδιού.

Οι Κανονιέρηδες ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς, ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 13 σουτ, εκ των οποίων τα τρία ήταν μεγάλες ευκαιρίες, ενώ βάσει αυτών των προσπαθειών “δικαιούνταν” να βρουν δύο γκολ (1.98 xGoals).

Από την άλλη ο Ράγια χρειάστηκε να επέμβει μόλις μία φορά, καθώς η πλειοψηφία των εννέα σουτ των παικτών της Σαχτάρ δεν βρήκε εστία είτε κατέληξαν στα σώματα αμυνόμενων της Άρσεναλ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.