Άρης – Athens Kallithea 2-0: Κορυφή και τέταρτη διαδοχική νίκη για τους κίτρινους, που λύγισαν την Athens Kallithea των 10 παικτών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Άρης συνέχισε το σερί του στη Stoiximan Super League, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 της Athens Kallithea, που έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 34′, χάρη στο αυτογκόλ του Μπερναμπέ και το γκολ του Μάνου Γκαρθία. Αυτή είναι η πρώτη φορά μάλιστα, για τους κίτρινους από το 2020 που σημειώνουν 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ήταν επιθετικοί, κυριάρχησαν σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, όμως δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν τις ευκαιρίες σε γκολ, παρότι η κατοχή τους έφτασε στο 74% κι είχαν 10 σουτ, τα έξι στην εστία, έναντι των δύο της Athens Kallithea

Τα σουτ των Μορόν και Ντιαντί στο 10′ και 29′ αντίστοιχα δεν αιφνιδίασαν τον Μπερναμπέ, ο οποίος μπλόκαρε εύκολα και τις δύο φορές.

Η τύχη χαμογέλασε στην ομάδα του Άκη Μάντζιου στο 34′ με τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Πασαλίδη, ο οποίος αποβλήθηκε για το φάουλ στον Μορόν κι άφησε την ομάδα του από νωρίς με 10 παίκτες.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για ανατροπή του Χουάνκαρ. Έπειτα όμως, από παρέμβαση VAR ο ρέφερι ήλεγξε τη φάση στο μόνιτορ και πήρε πίσω την απόφασή του, καθώς είχε προηγηθεί χέρι του Ισπανού αμυντικού, με το σκορ να παραμένει 0-0.

Ο Άρης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα από στημένη φάση. Ο Μπράμπετς μετά από εκτέλεση κόρνερ πήδηξε στον αέρα, πρόλαβε τους πάντες και με γυριστή κεφαλιά εκτέλεσε τον Μπερναμπέ.

Η μπάλα βρήκε στο χέρι του τερματοφύλακα της Athens Kallithea, ο οποίος εκτινάχθηκε, κι έτσι πιστώθηκε ως αυτογκόλ.

Στο 88′ ο Άρης εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα των φιλοξενούμενων και σφράγισε τη νίκη με 2-0. Ο Μορόν κουβάλησε την μπάλα, μοίρασε αριστερά στον Μάνου Γκαρθία, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Μπερναμπέ.

  • ΆΡΗΣ: Κουέστα, Μάγιο, Χουάνκαρ, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Μόντσου, Σιφουέντες (75′ Ντάριντα), Ντιαντί (75′ Σίστο), Γκαρθία (89′ Βέλεθ), Σουλεϊμάνοφ (59′ Φετφατζίδης), Μορόν (89′ Κουέισον).
  • ATHENS KALLITHEA: Μπερναμπέ, Σοΐρι (85′ Νίκολιτς), Χάνουσεκ, Ισιμά-Μιρέν, Πασαλίδης, Μοτόκ, Μερκάτι (72′ Βαλμπουενά), Ματίγια (46′ Ντιαγιέ), Ντεμέτριους (72′ Λουκίνας), Τζιάνι, Ούλντρικις (39′ Μεχίας).
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.