Επίσκεψη Μαργαρόπουλου στον Ροταριανό Όμιλο “Κωστής Παλαμάς” Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Ροταριανός Όμιλος “Κωστής Παλαμάς” Πάτρας υποδέχθηκε τον Διοικητή της 2475 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ για την περίοδο 2024-2025, κ. Νίκο Μαργαρόπουλο.

Oπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου:

“Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο φιλόξενο περιβάλλον του Moxy Hotel, όπου τα μέλη του ομίλου και οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια ιδιαίτερα ευχάριστη συνεστίαση.

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου

Πριν τη συνεστίαση, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ροταριανού Ομίλου, παρουσία του Διοικητή κ. Μαργαρόπουλου. Η συνεδρίαση ήταν ανοιχτή σε όλα τα μέλη του ομίλου, προσφέροντας ευκαιρία για διάλογο και ανταλλαγή ιδεών με στόχο την ενίσχυση του ανθρωπιστικού έργου του ομίλου. Η παρουσία του Διοικητή αποτέλεσε μεγάλη τιμή, ενισχύοντας το πνεύμα αλληλεγγύης και συλλογικής δράσης που χαρακτηρίζει το Ρόταρυ.

ac4a0979_1600x1067.jpg

Πρόγραμμα της Επίσκεψης

Η ημέρα ήταν γεμάτη δραστηριότητες που ανέδειξαν τον κοινωνικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής, δίνοντας την ευκαιρία στον Διοικητή και στα μέλη του ομίλου να συνδεθούν με την τοπική κοινότητα.

Η πρώτη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Ανιάτων, όπου οι Ροταριανοί ενημερώθηκαν για τις ανάγκες και τις προκλήσεις του ιδρύματος. Η επίσκεψη αυτή τόνισε το ανθρωπιστικό έργο του ομίλου και τη δέσμευσή του να στηρίξει ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, όπου τα μέλη του ομίλου είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά της περιοχής. Η ξενάγηση προσέφερε μοναδικές γνώσεις για την ιστορία και τον πολιτισμό της Αχαΐας.

0-02-05-a6b997bc5c4ed72cdaae65532402e800ddf0cd4dbc8d3a70ffd19e33b4809522_39691d5aa7225865.jpg

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με μια επίσκεψη στην ιστορική οινοποιία Achaia Clauss, όπου τα μέλη είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξενάγηση και να δοκιμάσουν εξαιρετικά τοπικά κρασιά. Η εμπειρία αυτή ανέδειξε τον αγροτικό και επιχειρηματικό πλούτο της περιοχής.

Η επίσημη επίσκεψη του Διοικητή κ. Νίκου Μαργαρόπουλου στον Ροταριανό Όμιλο “Κωστής Παλαμάς” Πάτρας αποτέλεσε ένα ορόσημο για τη δράση του ομίλου, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των μελών και επιβεβαιώνοντας την αφοσίωσή τους στο ανθρωπιστικό έργο. Η ενεργή συμμετοχή των μελών στις εκδηλώσεις και η ενίσχυση του κοινωνικού και πολιτιστικού τους έργου, επιβεβαιώνουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ρόταρυ στην τοπική κοινωνία.

ac4a0980_1600x1160_0.jpg

Η επίσκεψη αυτή απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι το Ρόταρυ δεν είναι απλώς μια λέσχη κοινωνικών επαφών, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός προσφοράς και αλληλεγγύης, με στόχο την κοινωνική πρόοδο και ευημερία”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.