Ο Αντιπεριφερειάρχης Φ.Ζαΐμης για το λεωφορείο που έπεσε σε χαράδρα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, σήμερα το πρωί πληροφορήθηκε ότι το μισθωμένο, από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, λεωφορείο του ΚΤΕΛ , που εκτελεί το δρομολόγιο μεταφοράς μαθητών Άνω Βλασία- Καλάβρυτα, ενεπλάκη σε ατύχημα με επιβάτες 5 παιδιά, 2 εκπαιδευτικούς και τον οδηγό στο οποίο δεν τραυματίστηκε κανένας από τους επιβαίνοντες.

Ο Αντιπεριφερειάρχης επικοινώνησε άμεσα με τον διοικητή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, αλλά και με τους λοιπούς υπηρεσιακούς παράγοντες προκειμένου να ενημερωθεί για την υγεία όλων των επιβαινόντων αλλά και για τα αίτια του ατυχήματος, έδωσε δε εντολή στην υπηρεσία για την πλήρη εξακρίβωση των αιτίων του ατυχήματος με βάση το πόρισμα της αστυνομίας και τα λοιπά στοιχεία.

“Όπως άλλωστε ήδη έχουμε πραγματοποιήσει ελέγχους στα δρομολόγια που εκτελούν μεταφορές μαθητών, έτσι θα συνεχίσουμε, εντείνοντας τους ελέγχους, ώστε όλα να γίνονται σύμφωνα με τους προβλεπόμενους κανόνες ασφαλείας. Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλοι οι υπηρεσιακοί παράγοντες έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία και ως κυρίαρχο σκοπό να εξασφαλίσουμε στο μέγιστο την ασφάλεια των μαθητών μας”, δήλωσε ο Φωκίων Ζαΐμης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.