Κασσελάκης: Και έκπτωτος και πρόεδρος – Στήνει «παράλληλο κόμμα» λένε στο ΣΥΡΙΖΑ – Πιο κοντά σε διαγραφή ή διάσπαση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Λάδι στη φωτιά ρίχνει ο Στέφανος Κασσελάκης και μετά το μπλόκο που επιχείρησε στην απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής της απόρριψής του ξαναχτυπά με παρακόμμα, όπως χαρακτηρίζουν στο ΣΥΡΙΖΑ την πλατφόρμα εγγραφής μελών odikosmassyriza.gr και ενώ υπάρχει η επίσημη σελίδα του κόμματος ο isyriza.gr.

Νέα εσωκομματικά προβλήματα αντιμετωπίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Από την πλευρά του κ. Κασσελάκη επισημαίνουν ότι πρόκειται για μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια βάση δεδομένων για τον προεκλογικό αγώνα και σίγουρα για την προσπάθεια που θα κάνουν για να φτάσουν μέχρι το Συνέδριο.

Αυτό γιατί ο κ. Κασσελάκης δεν θα είναι υποψήφιος και δεν θα έχει όπως εκτιμούν από το στρατόπεδό του πρόσβαση στα δεδομένα του isyriza.

Ασφαλιστικά μέτρα

Πολλοί είναι πάντως εκείνοι που στο άκουσμα και μόνο της αναγγελίας δημιουργίας πλατφόρμας συλλογής δεδομένων από τον ίδιο τον κ. Κασσελάκη στη συνέντευξή του στο STAR έκαναν λόγο για αντιποίηση συμβόλου και στήσιμο παράλληλου κομματικού μηχανισμού.

Δεν απέκλειαν μάλιστα εν θερμό να ζητήσουν από την Κουμουνδούρου να κινηθούν ακόμη και νομικά εναντίον του με τον κ. Κασσελάκη να εμφανίζεται μάλιστα ως ο διαχειριστής της συγκεκριμένης ιστοσελίδας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το μέλος της ΚΕ Γιώργος Παναγιωτόπουλος σε ανάρτησή του κάνει λόγο με βαθιά ειρωνεία για σελίδα υπεξαίρεσης του συμβόλου του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα παραποιημένου όπως και της φωτογραφίας του πρώην προέδρου του κόμματος.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.