Φάμελλος: Ήρθε η ώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει σελίδα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Ήρθε η ώρα για τον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξει σελίδα», σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος, μιλώντας για τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να γίνει σοβαρός και αξιόπιστος» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος μπορεί να συμβάλλει σε αυτό καθώς το απέδειξε, όπως είπε, κατά τη διάρκεια της θητείας του ως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

«Πολλές φορές η πολυφωνία γίνεται παραφωνία» σημείωσε μεταξύ άλλων στην ΕΡΤ, ο κ. Φάμελλος, λέγοντας ότι το κόμμα «μπορεί να έχει ενιαία φωνή και αυτό το απέδειξε». Παράλληλα, όπως είπε, «ο κόσμος θέλει προοδευτική διέξοδο για τη χώρα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα από την ανάδειξη προέδρου διεκδικεί να μην είναι απλά μόνος του, «αλλά να έχει μαζί του και δημιουργικούς πολίτες που σήμερα απομακρύνονται την πολιτική, αλλά και άλλα κόμματα που θέλουν προοδευτική διέξοδο»

Mιλώντας για την υποψηφιότητά του τόνισε ότι θα πρέπει να κλείσει μέχρι την Πέμπτη και υποβολή υποψηφιοτήτων, αλλά με βάση τα τυπικά χαρακτηριστικά, δηλαδή την κατάθεση των στοιχείων που έχει κάνει, δηλαδή της δήλωσης Πόθεν έσχες και των υπογραφών, δεν τίθεται θέμα.

Αναφερόμενος στην προεκλογική του εκστρατεία που κάνει ανά την Ελλάδα σχολίασε ότι στη βάση του κόμματος υπάρχει μια ανακούφιση, όπως είπε, προσθέτοντας ότι «μέχρι τις 25 του Οκτωβρίου υπάρχει περιθώριο εγγραφών στον ΣΥΡΙΖΑ για τις προσυνεδριακές διαδικασίες, έτσι ώστε να συμμετέχουν στη συζήτηση για το τι ΣΥΡΙΖΑ χρειαζόμαστε».

«Το θύμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι ο Κασσελάκης»

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη και στα όσα καταλογίζει στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος, ο κ. Φάμελλος υποστήριξε ότι όσα λέει είναι «παραμύθι» καθώς όπως είπε «επιδιώκει να εμφανίζεται ότι θυματοποιείται» ενώ «το θύμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ».

Μιλώντας για την τοξικότητα και τις μεγάλες αντιθέσεις στο κόμμα δήλωσε ότι τα όποια προβλήματα θα επιλυθούν από «την προσφυγή στη βάση με συμμετοχή όλων, χωρίς μομφή».

«Παράλληλα, όπως τόνισε, «δεν μπορεί να απολογείται το κόμμα για τα πολλαπλά λάθη του προηγούμενου προέδρου που διατίθεται να κατέβει, ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται με εξώδικα και καταγγέλλει για διαπλοκή το κόμμα, το οποίο από ότι φαίνεται ήθελε να ηγηθεί. Δεν μπορεί να γίνει αυτό».

Επιπλέον, όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα από την ανάδειξη προέδρου διεκδικεί να μην είναι μόνο αντιπολίτευση, αλλά διεκδικεί να έχει πρόταση κυβέρνησης.

«Διεκδικεί να μην είναι απλά μόνος του, αλλά να έχει μαζί του και δημιουργικούς πολίτες που σήμερα απομακρύνονται την πολιτική, αλλά και άλλα κόμματα που θέλουν προοδευτική διέξοδο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.