Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Δεν περίμενα ότι θα μείνω έγκυος μετά τον καρκίνο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και μίλησε για την εγκυμοσύνη της.

Η πρώην παίκτρια του «My style Rocks» και του «Survivor» είπε ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα μείνει έγκυος λόγω των χημειοθεραπειών στις οποίες είχε προχωρήσει όταν πάλευε με τον καρκίνο.

Επίσης αποκάλυψε ότι μετά τους τρεις πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης βίωσε συναισθηματικές μεταπτώσεις που την οδηγούσαν από τη μεγάλη χαρά στη βαθιά λύπη, ενώ πλέον νιώθει πολύ ήρεμη. Τέλος, τόνισε ότι αυτό που την αγχώνει είναι αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον ρόλο της ως μητέρα.

Αρχικά, είπε: «Είμαι μια χαρά, ανυπομονώ για τον τοκετό. Είμαι ήρεμη τώρα, το στρες το πέρασα το καλοκαίρι με τις σκέψεις κτλ. Δεν με αγχώνει ο τοκετός, αλλά αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω ως μητέρα».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στο δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης έκλαιγα συνεχώς, είχα συναισθηματικές μεταπτώσεις, από τη μεγάλη χαρά στις πολύ βαθιές σκέψεις».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Δεν περίμενα ότι θα μείνω έγκυος. Ήταν κάτι που το είχα ξεγραμμένο από το μυαλό μου. Οι χημειοθεραπείες σκοτώνουν καλά και κακά κύτταρα, και τα ωάριά σου καταστρέφονται».

Η μάχη με τον καρκίνο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε μιλήσει ανοιχτά τον Ιούνιο του 2022 στην εκπομπή «The 2night Show» για την προσωπική της μάχη με τον καρκίνο λέγοντας: «Όταν πήγα στο My Style Rocks με ρώτησαν ποιο ήταν το μεγαλύτερο πράγμα που έχω καταφέρει στη ζωή μου και δήλωσα πως κατάφερα να βγω δυνατή από τiς χημειοθεραπείες και να αντιμετωπίσω τη μάχη μου με τον καρκίνο, οπότε μετά σε ένα από τα concept που είχα ετοιμαστεί για να πάω για μαστογραφία, το ανέφεραν οι κριτές και έτσι έγινε γνωστό. Θέλω να στείλω ένα μήνυμα ότι ο καρκίνος είναι νόσος που θεραπεύεται πλέον στις μέρες μας, υπάρχουν περίπου 500 είδη διαφορετικών καρκίνων, υπάρχουν καρκίνοι που ξεπερνιούνται και άλλοι που συντηρούνται με θεραπείες, είναι μια αρρώστια πλέον όχι αήττητη, δεν μου αρέσει να ακούω επάρατη νόσος, αλλά με το όνομά της, καρκίνος. Ξεπερνιέται με καλή διάθεση, με όμορφες πράξεις, να ακούς μουσική, να κάνεις ωραίες σκέψεις και είναι ένα πρώτο βήμα για να μπορέσεις να δεχτείς όλες τις θεραπείες», εξομολογήθηκε και πρόσθεσε:

«Είχα καρκίνο στο τελευταίο στάδιο, κατάφερα να το ξεπεράσω κι είμαι καλά τα τελευταία 9 χρόνια. Όχι μόνο κατάφερα να τον ξεπεράσω, πήγα και σε ένα παιχνίδι επιβίωσης κι εκτεθειμένη με τον ήλιο. Όταν καταφέρνεις να τον νικήσεις, εκτιμάς τα απλά και τα λίγα…. Έμαθα να αποβάλω τους αρνητικούς ανθρώπους από τη ζωή μου και να δείχνω την αγάπη στους γονείς μου».

protothema.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.