Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Σελήνη σήμερα 18 Οκτωβρίου βρίσκεται στον Ταύρο και δημιουργεί στα ζώδια την ανάγκη για ισορροπία, αρμονία, ηρεμία, απόλαυση και σταθερότητα. Το εξάγωνο της με τον Κρόνο είναι μία θετική όψη σε θέματα οικονομικής και επαγγελματικής φύσης.

Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για αγοραπωλησίες, νέες συνεργασίες, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που προκαλούν άγχος. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν ευχάριστα.

Οι ημερήσιες (18/10) προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Κριός

Η Παρασκευή φέρνει μικροεντάσεις και μικρές ανησυχίες για τα οικονομικά. Απέφυγε σπασμωδικές κινήσεις ή ριψοκίνδυνες επενδύσεις. Το πρωί είναι πιο ευνοϊκό για ευκαιρίες πάνω σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορείς να αξιοποιήσεις. Στα αισθηματικά, ώρα να φλερτάρεις και να περάσεις υπέροχα. Εάν είσαι σε σχέση, δείξε όσα νιώθεις στο ταίρι σου.

Ταύρος

Ημέρα έντασης για εσένα η Παρασκευή. Οι αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή ανωτέρους μοιάζουν αναπόφευκτες ωστόσο ενδέχεται να φέρουν λύσεις και να ξεκαθαρίσουν ζητήματα. Οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται σε αντιπαράθεση με τις προσδοκίες του συντρόφου σου και αυτό δημιουργεί ένα κλίμα έντονο.

Δίδυμος

Άτονη είναι η διάθεσή σου σήμερα, Παρασκευή. Στον επαγγελματικό τομέα, η καχυποψία σου μπορεί να σε κάνει αποφύγεις συζητήσεις ή να προωθήσεις τις ιδέες σου. Στα αισθηματικά, μικρά προβλήματα με τον αγαπημένο σου σε ρίχνουν λίγο ψυχολογικά, χωρίς ωστόσο σημαντικό λόγο.

Καρκίνος

Η ευχάριστη διάθεσή σου επηρεάζεται από φόβους και ανησυχίες. Πιθανές συγκρούσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Στα επαγγελματικά, οι απαιτήσεις σε πιέζουν, αλλά με πειθαρχία θα καταφέρεις να διαχειριστείς τις προκλήσεις.  Οι παρεξηγήσεις δεν θα λείψουν από τα αισθηματικά σου. Ο διάλογος θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις.

Λέων

Σήμερα καλείσαι να εξισορροπήσεις θέματα σπιτιού και εργασίας. Στα επαγγελματικά, νιώθεις αποφασισμένος και έτοιμος να αναλάβεις νέες ευθύνες. Βρες όμως χρόνο για τον αγαπημένο σου σε διαφορετική περίπτωση οι εντάσεις θα είναι μονόδρομος.

Παρθένος

Σήμερα νιώθεις την ανάγκη για επικοινωνία, θέλεις να συζητήσεις για τα πάντα. Τα ταξίδια και οι συναντήσεις είναι στο επίκεντρο με την Σελήνη στον Ταύρο. Πιθανές ανατροπές ή καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια. Στα αισθηματικά, συζητάς βαθύτερα θέματα με το ταίρι σου όμως αυτό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια και διαφωνίες.

Ζυγός

Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και έχεις διάθεση για φλερτ ακόμη και με το ταίρι σου. Στα επαγγελματικά, είναι πιθανό να νιώσεις πίεση ή να ανησυχήσεις για την πορεία κάποιων έργων. Η Σελήνη από τον Ταύρο τονίζει μερικές από τις ανασφάλειές σου και τις φοβίες σου.

Σκορπιός

Η ευαισθησία σου είναι πιο έντονη σήμερα, Παρασκευή. Πιάνεις τον εαυτό σου να υπεραναλύει τα πάντα. Οι εντάσεις δεν θα λείψουν και μάλιστα στον εργασιακό τομέα ενδέχεται να προκύψουν παρεξηγήσεις. Στα αισθηματικά, άκου ήρεμα τον σύντροφό σου χωρίς να κρίνεις. Απέφυγε περιττές εντάσεις και βρείτε λύσεις μαζί.

Τοξότης

Η ανησυχίας που αισθάνεσαι σήμερα φέρνει δυσκολίες στην ημέρα σου. Αν είσαι σε σχέση, ίσως θελήσεις να συζητήσεις τα βαθύτερα θέματα που σε απασχολούν. Στα επαγγελματικά με υπομονή και οργάνωση, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Μην πιέσεις τον εαυτό σου παραπάνω.

Αιγόκερως

Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν από την ημέρα σου. Οι πιέσεις και οι ευθύνες στη δουλειά αλλά και γενικά στην καθημερινότητα μπορεί να σε κάνουν να νιώθεις ότι οι δυνάμεις και η υπομονή σου δοκιμάζονται. Ξαφνικά ζητήματα σε οικονομικά θέματα μπορεί να σε επηρεάσουν. Στα αισθηματικά, η ανάγκη σου για σταθερότητα συγκρούεται με τις απαιτήσεις του αγαπημένου σου.

Υδροχόος

Καλή στιγμή για να προσπαθήσεις να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Η αντίθεση της Σελήνης από τον Ταύρο με τον Ερμή, σήμερα, προκαλεί εντάσεις. Στα αισθηματικά, νιώθεις την επιθυμία για ξεκάθαρες συζητήσεις ωστόσο η επικοινωνία σήμερα μοιάζει δύσκολη.

Ιχθύς

Καλή στιγμή για να ακούσεις την καρδιά σου και να μιλήσεις ανοιχτά για όσα νιώθεις. Στα επαγγελματικά, προσπάθησε να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου με προσοχή και μην δείχνεις αναβλητικότητα. Στα αισθηματικά, ενδεχομένως να υπάρχει μια αίσθηση αβεβαιότητας ή μεγαλύτερης ευαισθησίας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.