Σκιαδαρέσης: Το μήνυμα του για την νέα σχολική χρονιά

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο μήνυμά του για τη νέα σχολική χρονιά ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα- Ενωμένοι Μπορούμε», Σπύρος Σκιαδαρέσης, αναφέρει:

«Ακόμα ένας Σεπτέμβρης ήρθε, ακόμα μια νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε! Τα σχολεία μετά την θερινή τους «ανάπαυση» γέμισαν ξανά παιδικές φωνές και χαμόγελα. Όλοι μας επιστρέψαμε μεγαλύτεροι κατά μια χρονιά. Νέα σχολική βαθμίδα, νέοι Δάσκαλοι, νέοι Καθηγητές, νέα βιβλία, νέα σχολικά κτήρια, νέοι συμμαθητές, νέες φιλίες. Όλα νέα , αλλά και τόσο γνώριμα!

Ξεκίνησε άλλη μια σχολική χρονιά για όλους μας, συναδέλφους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, με προσδοκίες και όνειρα. Με πίστη στις δυνατότητες μας, μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας! Στην πορεία μας όλοι μας θα κάνουμε και λάθη. Όλοι μας αντιμετωπίζουμε ή θα αντιμετωπίσουμε δυσκολίες. Από τα λάθη και τις δυσκολίες, όμως, γινόμαστε καλύτεροι και δυναμώνουμε ως χαρακτήρες. Να θυμόμαστε όλοι την εξής προτροπή:

«Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς!» Η αγάπη πρέπει να είναι ο κοινός μας στόχος. Με αυτήν λύνονται όλα! Εύχομαι σε όλες και όλους τους συναδέλφους Εκπαιδευτικούς και αγαπημένους μας μαθητές, να έχουμε μια καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία!».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.