Ακρίτα: Υπέβαλε την παραίτησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα ανακοίνωσε την παραίτησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, η οποία ωστόσο δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΚΟ, Νίκο Παππά.

Την παραίτησή της από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ υπέβαλε η Έλενα Ακρίτα, σε συνέχεια της ανάρτησής της για την πισίνα της που προκάλεσε αντιδράσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με νέα ανάρτησή της, η παραίτησή της δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της ΚΟ Νίκο Παππά.

Αναλυτικά η ανάρτησή της:

Παρά το γεγονός ότι ζητησα συγγνώμη για το λάθος μου, έκρινα ότι έχω ηθικό χρέος να παραιτηθώ από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Έστειλα σχετική επιστολή στον Πρόεδρο της ΚΟ θέτοντας την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος.

Ο Νίκος Παππας δεν αποδέχτηκε την παραίτηση μου, εκτιμώντας πως, στην προκειμένη περίπτωση, η δημόσια παραδοχή, αναγνώριση και η ανασκευή είναι αρκετή.

Ετσι προχωρώ στη ζωη. Με σωστά, με λάθη πάντα με γνώμονα το αξιακό μου σύστημα και τη συνείδησή μου.

Η ανάρτηση για δημοσκόπηση με φόντο την πισίνα στο σπίτι της – Τα σχόλια στο Twitter

Υπενθυμίζεται ότι αίσθηση είχε προκαλέσει η φωτογραφία που ανήρτησε στα social media η Έλενα Ακρίτα προκειμένου να σχολιάσει τη δημοσκόπηση του OPEN, σύμφωνα με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην πέμπτη θέση.

Στη φωτογραφία φαίνεται η ανοιχτή τηλεόραση και το γράφημα της δημοσκόπησης, ενώ στο φόντο υπάρχει μια εσωτερική πισίνα.

Η Έλενα Ακρίτα έσπευσε να δώσει εξηγήσεις μάλιστα σχετικά με την πισίνα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Και για να τους προλάβω, ναι το σπίτι έχει πισίνα σχεδόν 40 χρόνια, από το 1985 που χτίστηκε. Αν είχα κάτι να κρύψω, δεν θα την φωτογράφιζα. Τον χορτασμένο μην φοβάσαι, το γιο της πλύστρας να φοβάσαι. Που μπήκε στην πολιτική με τρύπιο σώβρακο και βρέθηκε με κολοσσιαία περιουσία», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Η ανάρτηση προκάλεσε «βροχή» σχολίων από χρήστες του Twitter. Χρήστης αναφέρει: «Ειλικρινής η κυρία Ακρίτα. Η τάξη της από το 1789 έχει κάθε λόγο να φοβάται τα παιδιά της πλύστρας».

Άλλος γράφει: Ακρίτα, η αριστερή της Εκάλης. Στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν πιο πολλές πισίνες από την Σαντορίνη».

real.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.