Ηλιόπουλος: “Η ΑΕΚ δε θα δεχθεί χτυπήματα κάτω από τη ζώνη”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε στην Λίμνη Βουλιαγμένης η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2024-25, με τον Μάριο Ηλιόπουλο να δηλώνει παρών για λογαριασμό της ΑΕΚ και να επιθυμεί να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο περιθώριο της εκδήλωσης.

“Εμείς είμαστε διατεθεμένοι να μπούμε στα ίσια και να αντιμετωπίσουμε στα ίσια τους αντιπάλους μας. Οι βασικές μας αρχές και το προφίλ το δικό μου και της ΑΕΚ δεν επιτρέπει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη.

Δεν θα επιτρέψουμε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, εμείς θα παίξουμε στα ίσια και στη δική μας την αρένα και στις άλλες αρένες”, τόνισε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης της Ένωσης, ενώ ερωτηθείς για τις μεταγραφικές κινήσεις της διοίκησης το φετινό καλοκαίρι, υποστήριξε ότι γίνονται με γνώμονα την ενίσχυση της ομάδας για να θέσει υψηλούς στόχους εντός και εκτός συνόρων.

“Προσπαθούμε να κάνουμε μεταγραφές που θα μας φέρουν μία ομάδα που θα φθάσει ψηλά όχι μόνο στην Ελλάδα. Αυτό είναι το όνειρο και ο στόχος με σταθερά βήματα με αυτόν τον απίστευτο προπονητή και τους απίστευτους παίκτες.

Από εδώ και πέρα η ΑΕΚ θα πρωταγωνιστεί, στην αρένα τη δική της αλλά και σε όλες τις αρένες, τα γήπεδα της επικράτειας”, δήλωσε επίσης, για να προσθέσει:

“Δεν είμαι διατεθειμένος να σας πω πόσες μεταγραφές θα κάνουμε ακόμη για να κάνουμε το πλαίσιο όπως το έχουμε χτίσει στο μυαλό μας, κυρίως ο Ματίας. Θέλουμε να μείνουμε κάτω από τα ραντάρ γιατί αυτό κάνει καλό για την ομάδα. Να θυμάστε πως η ΑΕΚ από εδώ και πέρα θα πρωταγωνιστεί, κρατήστε το”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.